El CB Valls guanya el Sant Cugat al Joana Ballart (89-67)

Els vallencs no s'han confiat i han crescut en la segona meitat fins assegurar-se la cinquena victòria de la temporada

Imatge d'un partit anterior disputat pel CB Valls al Pavelló Joana Ballart Imatge d'un partit anterior disputat pel CB Valls al Pavelló Joana Ballart ARXIU / CB VALLS TV
Dissabte, 13 Novembre 2021 21:28

El Club Bàsquet Valls ha aconseguit aquesta tarda davant la UE Sant Cugat la cinquena victòria d'aquesta temporada a la Lliga EBA. El partit disputat al Joana Ballart ha estat força igualat, si bé els d'Oriol Pozo han portat el timó del partit fins al final.

Al primer parcial s'ha reflectit aquesta igualtat entre ambdós equips, tot i que ha finalitzat amb avantatge vallenc (16-15). Al segon quart, el CB Valls no ha baixat la guàrdia i ha mantingut l'equip visitant a ratlla fins arribar al descans (39-35). A la segona part, l'equip vallenc ha millorat tant en defensa com en encert a cistella i ha tancat el tercer parcial amb un +10 d'avantatge (61-51). El CB Valls no s'ha confiat i ha pogut mantenir el nivell competitiu fins a la victòria final (89-67).

Aquesta victòria manté el CB Valls en la segona posició del grup C-1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 5 victòries i 2 derrotes.