El CB Salou cau per la mínima a la pista del CB Roser (77-73)

Els de Jesús Muñiz van dominar la primera part, però la manca d'encert des de la zona de tirs lliures i les pilotes perdues els va acabar condemnant

Imatge del partit disputat dissabte a Barcelona entre el CB Roser - CB Salou Imatge del partit disputat dissabte a Barcelona entre el CB Roser - CB Salou FRAME TAC12 TV
Diumenge, 07 Novembre 2021 19:05

El Brisasol CB Salou va caure el dissabte a la sempre complicada pista del CB Roser (77-73). Tot i el domini a la primera meitat, els de Jesús Muñiz es van deixar escapar la victòria en els minuts finals.

El CB Salou va resoldre el primer quart de forma favorable (14-16). La igualtat va continuar en el segon parcial i es va arribar al descans un 40-40 al marcador. Però les pilotes perdues durant tot el partit i la manca d'encert de la zona de tirs lliures van passar factura als de Jesús Muñiz, especialment a la segona part. Els barcelonins van acabar el tercer parcial amb avantatge (62-58). Al darrer quart, a manca de sis minuts per acabar el matx, el Salou tornava a empatar (66-66), però el CB Roser es va mostrar més efectiu en els moments determinants i es va emportar la victòria (77-73).

Després d'aquesta derrota, el CB Salou és setè classificat del grup C-1 de la Lliga EBA i acumula el mateix nombre de victòries i de derrotes (3-3).