Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell recupera aquest diumenge la Festa de la Bicicleta

La prova organitzada pel Club Ciclista del Morell ofereix dues opcions de circuit i s’adapta a participants de totes les edats i nivells

Imatge d'arxiu d'una celebració anterior de la 'Festa de la Bicicleta' Imatge d'arxiu d'una celebració anterior de la 'Festa de la Bicicleta' CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Novembre 2021 18:51


El 12 de maig de 2019 va tenir lloc l’última edició dela Festa de la Bicicleta del Club Ciclista El Morell. Ara, i havent superat el període més cru de la pandèmia de la Covid-19, l’entitat morellenca recupera la seva activitat i torna a preparar una nova edició, la 28a, d’aquesta ja tradicional cita.

Un esdeveniment esportiu, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell, que tindrà lloc diumenge 7 de novembre. Arrencarà a les 9.30 hores, amb la concentració dels participants a la Rambla Joan Maragall, i la sortida serà a les 10 hores, moment en què les bicicletes començaran a rodar fins a la Granja dels Frares.

Dues opcions de circuit

Com és habitual, l’organització ofereix dues opcions de circuit: un de curt, de 8 quilòmetres, i un de llarg, de 18. D’aquesta manera, tothom pot prendre part d’aquesta festa sobre rodes, ja que la prova s’adapta a persones de totes les edats i nivells.

Un cop s’arribi a la Granja dels Frares, tots els ciclistes gaudiran d’un esmorzar perrecuperar energies i poder encarar millor la pedalada de tornada fins al poble.

Val a dir que els circuits estaran oberts a la circulació, així doncs, s’haurà d’anar amb compte a les cruïlles de camins i de carreteres. Així mateix, és obligatori l’ús del casc.

Les inscripcions es poden formalitzar de manera presencial, al pavelló municipal del Morell, i també de forma telemàtica a través del codi QR del cartell de l’activitat. Per qualsevol dubte, es pot escriure al correu electrònic de l’entitat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: