Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la marxa cicloturista Mussara Reus amb la participació de més de 3.600 ciclistes

Aquesta setena edició, que tindrà lloc aquest diumenge, comptarà amb l'ex ciclista professional Óscar Pereiro, com a ambaixador de la prova

Imatge d'una edició anterior de la marxa cicloturista Mussara Reus Imatge d'una edició anterior de la marxa cicloturista Mussara Reus REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Octubre 2021 10:24

Aquest diumenge, 31 d’octubre, torna la marxa cicloturista de caràcter no competitiu Mussara Reus. Un dels grans clàssics del calendari que, després de l’absència motivada per la pandèmia, torna a les carreteres de la demarcació de Tarragona. Amb sortida i arribada a la ciutat de Reus, des de les instal·lacions de firaReus Events, la cursa Mussara Reus rebrà aquest cap de setmana a 3.600 ciclistes procedents de tot l’Estat Espanyol que protagonitzaran un dels retorns més esperats. El regidor d’Esports, Pep Cuerba, i la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, donaran el tret de sortida a l’esdeveniment a partir de les 7.40 hores.

La cursa es farà amb tres distàncies disponibles (188 km +3.400 metres, 135 km +2.400 metres i 95 km +1.800 metres) i recorrerà llocs de gran bellesa natural i pobles carregats d'història a les comarques tarragonines del Baix Camp i El Priorat.

A més, aquesta setena edició comptarà amb l'ex ciclista professional Óscar Pereiro que, un any més, estarà a la marxa Mussara Reus i ho farà com a ambaixador de la prova.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha valorat molt positivament “l’impacte de la prova en la ciutat de Reus, tant a nivell esportiu pels valors que representa acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, com per la repercussió econòmica en diversos sectors”.

Divendres 29 i dissabte 30, de 10 a 20 hores, es podran recollir els dorsals i racepack a Fira Reus Eevents.

Afectacions al trànsit

Segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus, aquest diumenge hi haurà diverses afectacions al trànsit amb motiu de la marxa ciclista, amb sortida i arribada davant de l’Edifici Tecnoparc, al carrer de l’Argentina.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d’arribada són els següents:

Sortida: C. República Argentina (Edifici Tecnoparc), Av. Bellissens, Av. President Macià, Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans i Av. Falset en direcció a Maspujols.

Es tallarà l'Avinguda de Bellissens, des de la rotonda de la T-11, en sentit Reus, mentre duri la sortida de ciclistes, aproximadament 3 hores. També restarà tallada l'Avinguda de Falset en la seva totalitat, fins que hagin passat tots els ciclistes, des de la Pl. del Nucli fins a la rotonda de la Ctra. de Maspujols.

Entrada: Av. del Morell, Camí de Valls a l'alçada del carrer Sicília (on hi haurà el final de la marxa), a partir d'aquí, i fins el punt d'arribada ( recinte firal TECNOPARC ), es desenvoluparà amb la circulació oberta al trànsit de vehicles . Es tallarà la circulació per l'avinguda del Morell, des de l'Avinguda de Montblanc, en sentit C-14.

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles, entre les 20:00h del dissabte 30 i les 20:00h del diumenge 31. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius i agents de la Guàrdia Urbana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: