Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a una nova edició del 'Ral·li Costa Daurada Legend Reus'

Es tracta d’una prova exclusiva i referent per a vehicles de competició històrics i clàssics, i tindrà lloc aquest cap de setmana

Presentació de la sisena edició del 'Ral·li Costa Daurada Legend Reus' Presentació de la sisena edició del 'Ral·li Costa Daurada Legend Reus' REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 28 Octubre 2021 21:26

L’Escuderia Baix Camp té a punt la nova edició del 'Ral·li Costa Daurada Legend Reus', que enguany arriba a la sisena edició. Es tracta d’una prova exclusiva, consolidada i referent per a vehicles de competició històrics i clàssics, i tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana.

Dividits en diverses categories de velocitat, exhibició i regularitat, la prova, de caràcter internacional se celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre. Tornarà a ser puntuable amb el màxim coeficient pel Campionat de Catalunya de Ral·lis.

L’epicentre de la trobada tornarà a ser Reus. La plaça de la Llibertat, serà el punt de sortida el divendres dia 29 a les 17:00 h de tots els vehicles participants i, el final del ral·li també serà a la plaça de la Llibertat, a les 16:30 h del dissabte. La prova transcorrerà per les comarques del Baix Camp, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat.

Aquest divendres es disputaran els trams de La Mussara (de 10.18 km) i Farena (de 9.35 km). El dissabte es disputaran els trams de La Taixeta - Coll Negre (de 15.81 km), Porrera (de 7.31 km), El Molar- La Figuera (de 18.45 km), Scaladei – Gratallops (de 9.76 km), Falset (de 7.17 km), Riudecanyes (de 10.635 km). Uns 136,47 km cronometrats, del total del ral·li que són 416.35Km.

Els mítics i selectius trams de la demarcació de Tarragona, tornaran a rebre el pas dels llegendaris vehicles participants en els ral·lis que daten dels anys 70 i 80.

Creix l'afició als automòbils històrics i clàssics

La constant i creixent afició als automòbils històrics i clàssics ha comportat un augment del nombre d’equips participants. Aquest equips formats per apassionats del motor, experimentats i veterans pilots cerquen proves automobilístiques de prestigi, on puguin competir i gaudir amb els seus vehicles una experiència que compleixi amb les seves expectatives i satisfaccions personals.

Cal tenir present que cada un dels vehicles participants formen part de la historia el motor i esdevenen veritables referents de la memòria col·lectiva. La realització del 'Ral·li Costa Daurada Legend Reus' compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus i de l’Agència Reus Promoció de la regidoria de Promoció de Ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: