El CP Calafell confirma la bona dinàmica amb una victòria a Girona (2-4)

El verds han desfet l'empat amb dos gols en els últims quatre minuts

Imatge d'arxiu d'un partit Girona - Calafell d'una temporada anterior Imatge d'arxiu d'un partit Girona - Calafell d'una temporada anterior ARXIU / INFOCAMP
Dimecres, 27 Octubre 2021 00:40

El Club Patí Calafell ha obtingut una important victòria en la jornada intersetmanal d'aquest dimarts a la pista del Girona (2-4).

Els del Baix Penedès s'han avanat a la primera part (0-2), però el Girona ha aconseguit igualar el partit amb dos gols als minuts 38 i 45 del segon temps (2-2). Però el Calafell no ha baixat la guàrdia i ha anotat dues dianes en els darrers quatre minuts que li donaven la victòria definitiva (2-4).

Aquest triomf a domicili confirma la dinàmica ascendent del CP Calafell en les últimes jornades. L'equip ha dedicat la victòria d'avui a Jordi Ferrer i Humberto Mendes els dos jugadors del Calafell apartats de la pista per lesions.

Després d'aquesta jornada, el CP Calafell ocupa la cinquena posició de la Parlem OK Lliga, amb 13 punts.