Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu surt golejat de Sant Sadurní (6-1)

Els reusencs han intentat entrar en el partit, però les bones intervencions del porter Blai Roca ho han impedit

Imatge del partit Noia Freixenet - Reus Deportiu disputat aquest dimarts a l'Ateneu de Sant Sadurní Imatge del partit Noia Freixenet - Reus Deportiu disputat aquest dimarts a l'Ateneu de Sant Sadurní REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Octubre 2021 00:10

Càstig important el que s'ha endut avui el Reus Deportiu davant el Noia Freixenet (6-1), aquest dimarts a l’Ateneu, en la vuitena jornada de la Parlem OK Liga i el darrer partit abans de l’aturada de la competició al llarg d’un mes per la disputa de l’Europeu de seleccions.

Toni Salvadó situava l’1-0 al marcador al minut 9 amb una canonada des del vèrtex de l’àrea. Tan sols un minut després, Aleix Esteller ha fet el 2-0 completament sol davant Zapater després d’una bona assistència de Bargalló. Al minut 17, els àrbitres anul·laven un gol al local Alex Joseph perquè prèviament havia tocat la bola amb el patí.

El Reus Deportiu Virginias intentava entrar en el partit, però les bones intervencions del porter Blai Roca ho han evitat. La més clara davant Roca, una falta directa de Marc Julià, la desena del Noia, però el seu porter ha desviat l’aixeca i pica. Amb el 2-0 ha arribat el descans.

Al minut 33, el porter del Reus Martí Zapater -que substiuïa el titular habitual Càndid Ballart- ha aturat una falta directa a Bargalló, però tres minuts després, la batalla l’ha guanyada el de Sant Sadurní des del punt de penal (3-0).

A la recta final, el Reus Deportiu ha gaudit de dues faltes directes més, però sense fortuna. Ni amb la quinzena falta dels de l’Alt Penedès, executada per Pablo Del Río, ni amb la jugada de Julià després d’una blava a Bargalló.

El Noia, en canvi, ha tingut més encert als darrers metres. Primer, però, Martí Zapater aturava una altra directa, aquesta vegada a Alex Joseph al minut 41.

Quan faltaven sis minuts pel desenllaç, Roc Pujades ha fet el quart gol de la nit després d’aprofitar un refús de Zapater (4-0). En el següent atac, Checco Compagno, amb una gran diagonal i un potent tir des de fora l’àrea, ha retallat distàncies (4-1).

El Noia no ha abaixat la guàrdia i ha seguit atacant amb insistència. Alex Joseph, després d’una possible falta sobre Gelmà, ha situat el 5-1, i ja en el darrer minut, Toni Salvadó ha fet el 6-1 amb un ganxo d’esquerra a dreta.

Amb aquesta derrota, l’equip cau a la sisena posició de la Parlem OK Liga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: