El CB Salou rep un dur correctiu del Castelldefels

Els de Jesús Muñiz no han pogut entrar mai en el partit i han caigut amb claredat (100-69)

Imatge d'arxiu d'un partit anterior entre el CB Salou i el Castelldefels Imatge d'arxiu d'un partit anterior entre el CB Salou i el Castelldefels ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 24 Octubre 2021 23:45

El Brisasol CB Salou ha caigut clarament derrotat aquest diumenge davant el Castelldefels a Can Vinader (100-69).

Els locals s'han mostrat molt més eficaços davant la cistella i no han donat opcions al Salou d'entrar en el partit. El primer quart ja ha finalitzat amb avantatge del Castelldefels (27-18), que ampliat abans d'arribar al descans (59-38). El CB Salou s'ha desestructurat encara més al tercer quart i el Castelldefels ha ampliat el seu avantatge (77-47). El partit ha acabat amb la victòria final (100-69).

Aquesta derrota deixa el CB Salou en la setena posició del grup C1 de la Liga EBA, amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes.