Cinquena victòria consecutiva del Nàstic al Nou Estadi

El conjunt grana s'ha imposat al Linares per 3 a 1

El conjunt grana s'ha imposat al Linares per 3 a 1 El conjunt grana s'ha imposat al Linares per 3 a 1 CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 24 Octubre 2021 19:45

El Nou Estadi és un fortí a la Primera RFEF. I amb l’objectiu de continuar sumant els 3 punts per arribar a la cinquena victòria consecutiva, el Nàstic ha saltat a la gespa. Avui amb la samarreta rosa, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama del passat dimarts 19 d’octubre. El Linares Deportivo, amb una bona dinàmica lluny del seu estadi, visitava a Tarragona amb l’objectiu de sumar.

L’inici del duel ha estat fred pel que fa el joc i amb unes transicions lentes que donaven avantatge a les defenses per tallar les jugades de tots dos equips. Els visitants pressionaven bé la sortida de l’esfèric dels grana. Precisament amb els diferents registres que domina el Nàstic ha arribat la primera ocasió en el minut 8. Pilota llarga que Edgar Hdez. deixava de cara per a Fran Carbia, que ha rematat alt des de la frontal de l’àrea. Superats els 20 minuts el partit s’ha obert i els dos equips finalitzaven jugades a l’àrea rival. Hugo Díaz, Luis Castillo i Meléndez ho han intentat pels visitants, trobant-se al meta grana o xutant desviat. Per la seva part, Jannick ha buscat porteria fins a dues ocasions i Robert Simón s’ha trobat amb els punys del meta Nauzet. En el minut 37, Edgar Hernández s’ha retirat lesionat donant entrada a Pablo Fdez. I la darrera ocasió del primer temps ha estat per a Fran Carbia, en un remat que ha marxat alt.

A la represa, el domini de l’esfèric ha passat a ser totalment grana. Generant des de la defensa i creuant la línia de mitjos amb pilota controlada. Tot i això, Manu García ha tret el peu per evitar el gol del visitant Hugo Díaz. Fran Carbia ha tornat a intentar-ho des de la frontal de l’àrea amb desencert en el 49. Progressivament, els de Raül Agné han començat a assetjar la meta dels andalusos. Joan Oriol, amb un xut escorat abans de l’hora de joc, ha vist com Nauzet li treia el gol. El mateix meta visitant ha respost a la centrada-xut de Pablo Fernández. I per primer cop aquesta temporada al Nou Estadi, la pilota aturada ha estat clau per desencallar el partit. Centrada de Bonilla, la perllonga Ribelles, i Quintanilla transforma des del segon pal. El defensa basc marcava el seu primer gol de la temporada i obria la llauna del partit. Novament l’estratègia ha estat diferencial. Jugada pràcticament calcada al primer gol. Centrada de Bonilla, pentinada de Ribelles, i Pablo Fernández amb el cap feia el 2-0 en el minut 73.

L’eufòria dels socis i aficionats grana ha continuat seguidament perquè un minut després, Bonilla ha connectat amb el cap de Fran Carbia per a que el tarragoní posés el 3-0 al marcador enviant la pilota lluny del porter Nauzet. L’últim quart d’hora de joc ha estat de domini i pausa dels grana, defensant el resultat. Els visitants han seguit lluitant i en l’última acció del matx, dintre dels cinc minuts d’afegit, han retallat distàncies mitjançant Copete per deixar el marcador final amb el 3-1.

Després d'aquesta nova victòria, el Nàstic se situa a la tercera posició del Grup 2 de la Primera RFEF, amb 17 punts.

El proper enfrontament del Nàstic serà lluny de Tarrgona. Els tarragonins viatjaran fins a Andalusia per buscar la victòria davant el Sevilla Atlético a l’Estadio Jesús Navas el diumenge 31 d’octubre, a les 17 h, en el duel corresponent a la jornada 10 de Primera RFEF.

Fitxa tècnic

Club Gimnàstic de Tarragona (3) :Manu García, Pol D (P. Prats, 80’), Ribelles, F. Carbia (Pedro, 80’), Fullana, Quintanilla, Ayhtami CL, Edgar Hdez (Pablo Fdez, 37’), Robert S, Joan Oriol, Jannick (Bonilla, 58’).

Linares Deportivo (1): Nauzet, Josema, Fran Lara, Hugo Díaz (Copete, 84’), Rodri, Fran Carnicer (Migue Marín, 67’), Sanchidrián, Barbosa (Echaniz, 67’), Perejón, Meléndez (Lolo Guerrero, 67’), Luis Castillo (Fede, 84’).

Gols
1-0, Quintanilla (65'); 2-0, Pablo Fdez. (73’); 3-0, F. Carbia (74’); 3-1, Copete (90+5’).