El CB Valls escombra el SESE de la seva pròpia pista (62-96)

La victòria manté els d'Oriol Pozo a la part alta de la classificació

Imatge del partit disputat entre el SESE Bàsquet i el CB Valls, aquest dissabte a Nou Barris (Barcelona) Imatge del partit disputat entre el SESE Bàsquet i el CB Valls, aquest dissabte a Nou Barris (Barcelona) SESE BÀSQUET
Dissabte, 23 Octubre 2021 22:58

El Club Bàsquet Valls ha aconseguit una contundent victòria aquest dissabte a la pista del SESE (62-96).

De bon principi, el quadre vallenc ha anat pel davant i ha completat el primer quart amb avantatge (13-23). Una avantatge que el CB Valls ha doblat abans d'anar al descans (32-54). La dinàmica no ha canviat gens a la segona part i els d'Oriol Pozo es plantaven amb un marcador a favor de 45-73, al final del tercer parcial. El partit ha finalitzat amb el resultat 62-96.

Després de la victòria a Nou Barris, el CB Valls manté la segona posició del grup C1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota.