Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu es reivindica davant l'Alcobendas

Els reusencs aconsegueixen una victòria contundent contra els madrilenys (8-1) al Palau d'Esports

Imatge del partit Reus Deportiu-CP Alcobendas, aquest dissabte al Palau d’Esports Imatge del partit Reus Deportiu-CP Alcobendas, aquest dissabte al Palau d’Esports REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Octubre 2021 22:27

Triomf contundent del Reus Deportiu Virginias per 8-1 davant el CP Alcobendas, aquest dissabte al Palau d’Esports. Tres punts per deixar enrere una mala dinàmica de resultats. Reivindicació golejadora davant un Palau d’Esports entregat, com sempre, amb l’equip. Doblets de Ferran Giménez, Pablo Del Río, Raúl Marín, i David Gelmà. Cesar Candanedo ha fet el gol de l’honor del conjunt madrileny, equip que ha comès 22 faltes.

Marín, des del punt de penal, al minut 9, ha obert la llauna (1-0). Poc després, Pablo Del Río, després d’una gran combinació amb Gelmà, ha fet pujar el segon gol al marcador (2-0). Precisament, Gelmà, ha encarrilat el triomf amb el 3-0 quan restaven poc més d’11 minuts pel descans. Diego Rojas ha pispat la bola en l’àrea visitant i ha assistit a Gelmà el gol a plaer.

L’Alcobendas ha agafat oxigen amb una diana de Cesar Candanedo a través d’una falta directa. Canonada sense avançar que ha sorprés a Zapater. Prèviament, Rojas havia estat amonestat amb blava (3-1). Marín, però, ha tornat a ofegar les aspiracions visitants amb el seu doblet abans del descans (4-1). Ferran Giménez ha arrossegat la bola, i Marín l’ha desviat tot sorprenent el porter visitant.

A la represa, el guió del partit, no ha canviat. El Reus ha dominat en les dues àrees. Zapater ha tancat la cadena i ja no ha encaixat més. A l’altra àrea, s’ha superat la línia de gol quatre vegades més. Rojas, amb determinació ha filtrat una gran passada, i des de dins l’àrea, Giménez no ha perdonat per fer el 5-1.

Gelmà, amb un gran xut de pala, directe a l’escaire, ha situat el 6-1 al lluminós. Del Río, després d’una pressió asfixiant en atac, ha recuperat la bola per fer el 7-1 Dos minuts abans del xiulet final, Giménez ha arrodonit el resultat amb el definitiu 8-1.

La victòria d'avui deixa al Reus en la cinquena posició de la Parlem OK Lliga, amb 11 punts.

Dimarts vinent, el Reus Deportiu Virginias visitarà la pista del CE Noia Freixenet. Serà el darrer partit abans de l’aturada de la competició a causa de la celebració de l’Europeu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: