Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona recupera la cursa i la caminada de la tradicional Pujada al Loreto

La 31a edició de l’esdeveniment esportiu tindrà lloc aquest diumenge 24 d’octubre

Imatge d'arxiu de la Pujada al Loreto Imatge d'arxiu de la Pujada al Loreto ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Octubre 2021 18:18

Després que el 2020 no es pogués dur a terme a causa de la pandèmia, aquest 2021 Tarragona recupera la tradicional Pujada al Loreto en les dues modalitats de cursa competitiva i caminada popular. L’emblemàtic esdeveniment esportiu, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, tindrà lloc aquest diumenge 24 d’octubre.

La sortida per a les dues modalitats serà a la Rambla Vella (davant de l’ONCE) però en dos horaris diferents: les 9 h per a la caminada, que farà un recorregut de 5 km; i les 9.15 h per a la cursa, que recorrerà 5,2 km. També el nombre màxim de participants serà diferent: 200 places per a la cursa i 600 en el cas de la caminada.

Les inscripcions per a la cursa són obertes fins a les 23.59 h d’avui 20 d’octubre i les de la caminada, fins demà 21 a la mateixa hora, i es poden fer exclusivament online. El preu de la cursa és de 7 EUR mentre que la caminada és gratuïta. Al web de la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona es pot consultar el recorregut, el reglament i altres detalls de l’activitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: