Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut Antoni de Martí i Franquès celebra aquest divendres el primer triatló

L'activitat, que tindrà lloc a la zona de l'Espigó del Port de Tarragona, sorgeix a partir del treball de recerca d’una alumna de segon de batxillerat

Imatge d'arxiu d'una prova de triatló Imatge d'arxiu d'una prova de triatló ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 21 Octubre 2021 21:46

La zona de l’Espigó del Port de Tarragona serà l'escenari, aquest divendres 22 d’octubre, del Primer Triatló de l’Institut Antoni de Martí i Franquès, on hi participaran 50 alumnes de primer de batxillerat. El tret de sortida està previst per a les 10:00h, al Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT).

Es tracta d’una activitat del centre sorgida a partir del treball de recerca d’una alumna de segon de batxillerat, i compta amb l’ajut del departament d’Educació Física del centre, a més del suport de l’AMPA de l’INS Antoni de Martí i Franquès, del Nàutic de Tarragona, del Club Natació Tàrraco, del Port de Tarragona, de la BSP i el Jardiland.

La prova està adaptada a l’alumnat amb l’objectiu d’apropar el triatló als adolescents i donar la possibilitat de gaudir d’aquest esport practicant-lo com a triatleta per un dia, o com a voluntaris ajudant en l’organització. Els participants hauran de completar 300m. nedant, recórrer 6Km. en bici i acabar 1500m. de cursa pel passeig Marítim de Tarragona.

Aquest triatló té d’extraordinari el fet que sigui el primer del centre, que els participants i voluntaris siguin els propis alumnes i que hagi estat organitzat per l’alumna Lucía Mayolas i la seva tutora de TDR María José Escobar Vall. Les impulsores esperen "un gran èxit de l’activitat" i que tingui continuïtat els propers anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: