El CB Valls reacciona a la segona part i es desfà del CB Roser (76-58)

Els d'Oriol Pozo han anat de menys a més i han aconseguit la segona victòria al Joana Ballart

Imatge del partit disputat avui al Joana Ballart entre CB Valls i CB Roser Imatge del partit disputat avui al Joana Ballart entre CB Valls i CB Roser FRAME TAC 12
Diumenge, 17 Octubre 2021 16:53

El CB Valls ha aconseguit aquest migdia al Joana Ballart la segona victòria de la temporada conta el CB Roser (76-58), un rival que li ha complicat molt les coses durant la primera part.

Després d'un primer parcial igualat (15-12), l'equip barceloní s'ha mostrat més efectiu sobre el parquet del Joana Ballart i ha aconseguit arribar al descans amb avantatge (23-28). Però a la represa, el CB Valls ha reaccionat i ha protagonitzat un espectacular tercer quart, - 27-13 - ,que ha capgirat el marcador del Joana Ballart (50-41). Els d'Oriol Pozo han mantingut el seu domini al darrer parcial i han sapigut gestionar bé la renda de punts fins a la victòria final (76-58).

El CB Valls se situa tercer classificat del grup C1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota.