Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell es retroba amb la victòria a la pista del CP Manlleu (1-4)

Els verds s'han mostrat letals en les accions a pilota parada

Imatge d'arxiu dels jugadors del CP Calafell celebrant una victòria Imatge d'arxiu dels jugadors del CP Calafell celebrant una victòria ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Octubre 2021 22:21

El CP Calafell ha trencat amb la mala ratxa de les darreres jornades i ha aconseguit un triomf important a la pista del CP Manlleu (1-4).

Els del Baix Penedès han fet un partit molt seriós en defensa i s'han mostrat molt efectius en les jugades a pilota aturada. També ha destacat l'actuació del porter dels verds Xano Edo, que ha estat un malson pels locals.

Jan Escala ha estat l'autor del primer gol del partit i del Calafell (0-1). Sergi Miras ha anotat el penal que ha donat el segon pels verds (0-2) i Martí Gabarró ha matat el partit a favor del Calafell transformant dues faltes directes (0-3) i (0-4). Per part del CP Manlleu, David Navarro ha fet el gol de l'honor pels locals quan el partit ja estava dat i beneït (1-4).

Gràcies a aquesta victòria, el CP Calafell escala fins a la sisena posició de la Parlem OK Lliga, amb 7 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: