Un bon Reus Deportiu marxa sense premi de Riazor (4-3)

El Liceo ha remuntat un marcador favorable als reusencs (2-3) gràcies a un doblet de Marc Grau als últims minuts

Imatge del partit disputat aquesta tarda a Riazor entre Liceo i Reus Deportiu Imatge del partit disputat aquesta tarda a Riazor entre Liceo i Reus Deportiu MANU BOUTEIRA
Dissabte, 16 Octubre 2021 21:40

Partidàs el que han ofert Deportivo Liceo i Reus Deportiu Virginias aquesta tarda al Pazo dos Deportes de Riazor. Els roig-i-negres han sapigut refer-se del gol inicial del Liceo i han fet anar els gallecs a remolc en el marcador. Però un doblet final de Marc Grau ha acabat donant la victòria als locals.

L'ex del Reus, Àlex Rodríguez, ha estat l'autor del penal transformat al minut 4, que avançava al conjunt gallec. Però el Reus Deportiu s'ha sobreposat del gol inicial del Liceo quan, al minut 9, Marc Julià anotava el gol de l'empat (1-1).

Al minut 10, un altre exjugador del Reus, César Carballeria, ha estat amonestat amb la tartgeta blava, però Carles Grau ha aturat la falta directa llançada per Raúl Marín. Però, en una acció posterior, qui no ha perdonat ha estat l'italià, Francesco Compagno, que avançava al Reus per primera vegada al partit (1-2).

El Liceo ha empatat de nou, al minut 14, amb un gol de Jordi Burgaya (2-2). I al 22', la rèplica roig-i-negra ha arribat de la mà de Ferran Giménez, que anotava el 2-3, amb el qual s'arrivabaria al descans.

A la represa, el Liceo comet la desena falta d'equip al minut 27. Marc Julià no ha pogut anotar la directa, davant d'un Grau pletòric. Al minut 29, Marín veu la blava i, en aquesta ocasió, ha estat Àlex Rodríguez qui no ha pogut transformar el penal, aturat pel porter del Reus, Càndid Ballart.

Després d'uns minuts d'alternatives i d'anades i vingudes, Marc Grau ha aparegut per consumar la remuntada del Liceo, amb dos gols marcats als minuts 42 i 45 (4-3).

No hi ha hagut temps de res més i el Reus Deportiu ha marxat sense premi, després de causar una bona imatge a Riazor.

A falta de completar aquesta 6a Jornada de l'OK Lliga, el Reus Deportiu Virginias ocupa la cinquena posició de la Parlem OK Lliga, amb 8 punts.