Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marín rescata el Reus Deportiu i salva un punt davant del Caldes (4-4)

El jugador reusenc va completar un hat-trick quan el Reus perdia 2 a 4

El Reus Deportiu no va passar de l'empat, aquest dimarts, contra el Caldes El Reus Deportiu no va passar de l'empat, aquest dimarts, contra el Caldes JUANJO VINYA / REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Octubre 2021 11:25

Repartiment de punts entre el Reus Deportiu Virginias i el CH Caldes, aquest dimarts al Palau d’Esports en la cinquena jornada de la Parlem OK Liga. En molts minuts del partit, el Caldes ha dominat a l’electrònic, però amb el 4-4, i restant poc més de vuit minuts pel desenllaç, el Reus ha tingut opcions per capgirar el resultat. Raul Marín amb tres gols, ha estat el jugador més destacat del partit.

El conjunt visitant s’avançava mitjançant ‘Sito’ Ricart al minut 3 (0-1). El capità  roig-i-negre Joan Salvat restablia l’empat al minut 11 (1-1). Els germans Acsensi, primer l’Alexandre abans del final de la primera part, i posteriorment el Roger, als minuts inicials del segon temps han posat al Reus contra les cordes (1-3). Els locals han agafat oxigen amb un gol de penal de Raul Marín, després del tercer gol del conjunt blau (2-3)

L’exroig-i-negre Cristian Rodríguez tampoc ha perdonat davant Martí Zapater una pena màxima per fer pujar el 2-4 al lluminós. Restaven molts minuts pel xiulet final i l’equip, líderat per Marín, ha reaccionat. El ‘9’ reusenc ha enviat la bola al fons de la xarxa dues vegades més, una de falta directa, tot completant un hat-trick.

Amb l’empat, El Reus Deportiu mantè la 4a posició amb 8 punts en 5 jornades. Dijous, la plantilla roig-i-negra viatja a La Corunya per disputar dissabte el pròxim partit a la complicada pista del Deportivo Liceo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: