Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou perd la final de la Lliga Catalana EBA davant el FC Barcelona 'B' (55-81)

Tot i la derrota, l'afició del Pavelló Municipal d'Esports Salou Centre ha estat sempre al costat dels locals

Els jugadors del CB Salou, al centre de la pista, reben el trofeu que els acredita com a finalistes de la 40a Lliga Catalana EBA, davant la presència de l'alcalde Pere Granados Els jugadors del CB Salou, al centre de la pista, reben el trofeu que els acredita com a finalistes de la 40a Lliga Catalana EBA, davant la presència de l'alcalde Pere Granados TWITTER / ESPORTS TAC 12
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Octubre 2021 20:54

El Club Bàsquet Salou ha estat derrotat pel FC Barcelona 'B' en la final de la 40a Lliga Nacional Catalana EBA, que s'ha disputat aquest migdia, al Pavelló Municipal d'Esports Salou Centre. Els salouencs s'han vist superats per l'equip blaugrana, que s'ha impostat per 55-81.

Després del partit, el tècnic del CB Salou, Jesús Muñiz, manifestava a través d'una piulada al seu compte de Twitter que el seu equip havia estat lluny del nivell de joc d'altres vegades: "No hem entrat en el partit i ens hem quedat molt lluny del que som." Muñiz també s'ha mostrat molt agraït pel suport rebut per l'afició: "L'ambient i l'organització, una vegada més, ha estat un 10. Gràcies pel suport rebut".

Cal destacar que és el primer cop que el club salouenc aconseguit plantar-se a la final de la lliga catalana. Per arribar-hi, el Salou va superar, als quarts de final, al Monbus CB Igualada i, a la posterior semifinal, al Joventut Badalona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: