Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La victòria de la Pobla contra l'Olot converteix el Municipal en un fortí (1-0)

L'equip grana ha fet bo el gol de Santi Guzmán, al minut 49, i ha sapigut defensar el resultat fins al final

Imatge del partit disputat aquest diumenge al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Olot Imatge del partit disputat aquest diumenge al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Olot UE OLOT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Octubre 2021 07:35

El CF Pobla de Mafumet ha tornat a guanyar al Municipal, que en aquest inici de temporada s'està convertint en un fortí. La victòria d'aquest diumenge contra la UE Olot situa l'equip grana en la cinquena posició, amb 10 punts, i en zona de playoff d'ascens del Grup V de la Tercera Divisió RFEF.

El gol de la Pobla ha arribat ja a la segona part, al minut 49, obra de Santi Guzmán, que ha creuat perfectament la pilota des del balcó de l'àrea rival. En un partit "d'alt voltatge", tal com l'ha definit, l'entrenador del filial grana Adol Baines, els pobletans han sapigut gestionar la defensa del resultat fins al final.

En acabar el partit, el tècnic Adol Baines es mostrava "content de com ha defensat l'equip el resultat en el final del partit d'avui, quan l'Olot ens apretava. Son símptomes de que l'equi està creixent". L'entrenador del CF Pobla de Mafumet també ha tingut bones paraules pel debut de Boaz: "Boaz és un noi que porta treballant fantàsticament des de la pretemporada i té un gran futur per devant. Avui he cregut convenient donar-li la alternativa i ha fet un gran partit".

En la propera jornada, el diumenge 17 d'octubre, el CF Pobla de Mafumet jugarà al camp de la UE Castelldefels.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: