El Brisasol Salou aconsegueix la primera victòria de la temporada a Barberà (70-80)

El CBT suma el segon triomf consecutiu, el primer al Serrallo, contra el CB Es Castell (89-77)

El CB Salou s'ha imposat a la pista del Baricentro Barberà El CB Salou s'ha imposat a la pista del Baricentro Barberà CB SALOU
Diumenge, 10 Octubre 2021 16:25

El CB Salou ha estrenat el caseller de victòries a la Liga EBA aquest diumenge a la pista del Baricentro Barberà, després d'un últim quart espectacular.

El partit ha començat amb un primer quart igualat (14-14). Al descans s'arribava amb avantatge dels locals (44-31), que han mantingut el marcador a favors fins al final del tercer parcial (55-51). Per+o els de Jesús Muñiz han reaccionat i s'han mostrat molt intensos en el darrer quart, protagonitzant una bona remuntada que els ha donat la victòria (70-80).

Al Pavelló del Serrallo, l'Ibersol CBT ha obsquiat a la seva gent amb la primera victòria com a locals contra el CB Es Castell, la segona de la temporada.

El partit ha estat molt igualat fins als instants finals, en què el CBT ha estat més intens i ha protagonitzat bones accions combinatives que l'han portat a la victòria final (89-77).

CBT CB Es Castell 2021

A falta de completar la segona jornada de la Lliga EBA, l'Ibersol és segon classificat del grup C-1, amb 2 victòries i cap derrota, mentre que el CB Salou ocupa provisionalment la quarta posició, amb 1 victòria i 1 derrota.