El Nàstic aconsegueix contra el Sabadell la quarta victòria consecutiva al Nou Estadi (1-0)

Fran Carbia ha estat l'autor del gol, al minut 61

Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Fran Carbia, que ha donat la victòria contra el Sabadell Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Fran Carbia, que ha donat la victòria contra el Sabadell CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 10 Octubre 2021 02:31

El Nàstic tornava a jugar a Tarragona amb l’objectiu de brindar una nova victòria a l’afició, la quarta consecutiva, i així continuar incrementant la ratxa positiva en aquest inici de temporada. El rival, el CE Sabadell, un dels equips forts de la Primera RFEF, després de disputar LaLiga SmartBank la temporada anterior.

L’inici del duel ha estat intens i igualat; tots dos conjunts alternaven la possessió de l’esfèric buscant sortir en pilota controlada des de la rereguarda. Els arlequinats buscaven les bandes del Nàstic i així ha arribat la primera aproximació, en el minut 4, en una centrada-xut que no ha trobat rematador. Els tarragonins han tingut la primera en el minut 8, en un remat de Pedro Del Campo interceptat per la defensa. Mentre que el visitant Néstor ha fallat una gran ocasió per avançar als vallesans. Manu García, passat el quart d’hora de joc, ha estat atent per refusar amb els punys el xut llunyà d’Aarón Rey. I una combinació entre Pedro i Nil no ha trobat el remat final del barceloní per ben poc. L’última ocasió visitant del primer temps ha trobat la gran resposta del meta grana sota pals, atrapant en dos temps sobre la mateixa línia de gol. El Nàstic també disposava d’aproximacions i abans de marxar a vestidors ho ha intentat mitjançant Joan Oriol, en una falta a la frontal de l’àrea que ha desviat el meta Royo, i Pedro, rematant alt una centrada des de la banda.

A la represa, els grana han controlat més el tempo del partit. Madurant la jugada des del darrere i buscant el forat de la defensa arlequinada. Del Campo ha estat el primer en intentar-ho en el minut 48, trobant la resposta de Royo. L’ocasió més clara pels visitants ha estat quan es complia l’hora de joc, en un xut desviat d’Aarón Rey quan ho tenia tot de cara. La persistència del Nàstic ha tingut el premi del gol en la jugada posterior. Pilota aèria guanyada per Pablo Fdez, que ha trobat a Robert Simón a banda dreta. El badaloní ha posat una gran centrada a l’àrea i el tarragoní Fran Carbia, arribant des de segona línia, ha materialitzat el seu segon gol de la temporada. A partir del gol, el Nàstic ha sabut jugar sense pilota, adaptant-se al registre que marcava al partit amb un CE Sabadell en busca de l’empat. Els d’Agné han estat segurs i contundents en defensa, només permetent un xut desviat d’Altamira en la darrera mitja hora de joc. Al final, victòria i alegria a la gespa i també a la grada, fent visible la comunió entre tots els nastiquers.

Després d'aquesta victòria, el Nàstic se situa provisionalment tercer classificat del Grup II de la Primera RFEF, amb 13 punts.

El proper enfrontament del Nàstic serà davant el CD Castellón. El conjunt grana buscarà estrenar el caseller de victòries lluny de Tarragona visitant l’Estadi de Castalia el dissabte 16 d’octubre, a les 17 h, en el duel corresponent a la jornada 8 de Primera RFEF.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Pol D, Ribelles, Del Campo (Fullana, 83’), Pedro (F. Carbia, 53’), Quintanilla, Ayhtami CL, Nil (Bonilla, 59’), Pablo Fdez. (P. Prats, 83’), Robert S, Joan Oriol.

CE Sabadell (0): E. Royo, Aleix Coch, G. Molina, Boniquet, Néstor (Gabarre, 73’), O. Rubio N (Muguruza, 73’), Aguza (Altimira, 76’), Alfred (Jacobo, 64’), Xaxe (Ezzarfani, 64’), Aarón Rey, D. Sánchez.