Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cunitenca Jada Van Wijngaarden guanya el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo 2021

Amb aquesta victòria, l'esportista del Club Taekwondo My Ju Cunit s'ha classificat per al pròxim Campionat d'Europa que se celebrarà a Sarajevo

Jada Van Wijngaarden ha guanyat el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo 2021 que es va celebrar ahir a Cartagena Jada Van Wijngaarden ha guanyat el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo 2021 que es va celebrar ahir a Cartagena CLUB TAEKWONDO MY JU CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Octubre 2021 23:50

El dissabte 2 d'octubre es va celebrar en el Palau d'Esports de Cartagena el Campionat d'Espanya de Taekwondo 2021 en categoria Júnior i on l'alumna del Club Taekwondo My Ju Cunit i membre del Projecte My Ju, Jada Van Wijngaarden (-49 kg), ha vençut amb claredat en el seu primer any en aquesta exigent categoria. Jada amb tan sols quinze anys, ha pogut superar a totes les seves rivals malgrat tenir menys edat i experiència que les seves contrincants, fent valer el seu poder físic i les seves grans qualitats.

El camí cap a l'or

La representant de la selecció catalana de taekwondo ha complert l'objectiu de guanyar aquest campionat d'Espanya, un camí que es resumeix en quatre combats estel·lars. En el primer combat es va enfrontar a la representant d'Euskadi amb la qual es va imposar amb autoritat (39-1). El segon combat es va mesurar contra Astúries superant al seu rival per 27-7. El tercer combat va ser el més disputat contra la representant andalusa, i on Jada va haver de posar tot per a poder superar-la i aconseguir estar en la final (11-8). Després del sobresalt de l'anterior combat, Jada es va decidir per la victòria des del primer instant i no va donar opcions a la representant de València en la final (11-2), aconseguint guanyar aquest Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo.

Amb aquesta victòria, Jada s'ha classificat per al pròxim europeu que se celebrarà a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina) entre el 12 i el 15 de novembre.

Des del Club Taekwondo My Ju Cunit, volen felicitar a Jada per aquesta enorme gesta aconseguida, desitjant-li un futur esportiu amb molts èxits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: