Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la 9a Cursa de les Dones de Reus contra el càncer

La cursa tornarà a omplir els carrers aquest diumenge per recaptar fons i visibilitzar la lluita contra el càncer

Presentació  la 9a edició de la Cursa de les Dones de Reus Presentació la 9a edició de la Cursa de les Dones de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Octubre 2021 12:07

La Cursa de les Dones de Reus recupera el pols prepandèmia amb una nova edició presencial que tindrà lloc aquest diumenge, 3 d’octubre, amb caràcter solidari a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Enguany és la 9a edició de la cursa i tindrà la particularitat de fer tres sortides esglaonades, separades per calaixos, per adaptar-se a les restriccions sanitàries vigents. El recorregut total serà de 4,4 quilòmetres sortint des del Mercat Central i arribant a la Plaça de la Llibertat.

La Cursa de les Dones ha esdevingut l’activitat esportiva i solidària més multitudinària de la ciutat de Reus, amb vora de 2000 participants en la cursa presencial del 2019 i a la que vam viure en semi confinament per la COVID l’any passat. Les inscripcions avancen a bon ritme, de moment amb més de 1.300 inscrites. Més de 70 voluntaris col·laboraran en aquesta edició després de la crida feta per l’organització.

La recaptació d’aquesta edició anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. 

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 12 euros i les participants podran recollir anticipadament el seu dorsal al Pavelló Olímpic Municipal. La sortida serà al carrer Josep Sardà i Calià al Mercat Central en tres hores diferents, començant a les 9:30h, la següent sortida serà a les 10:15h i a les 11:00 h. Al moment de la sortida les participants hauran de portar la mascareta posada fins als 150 metres d'haver iniciat la Cursa (davant la Casa Rull), el recorregut, molt urbà, recorrerà carrers i espais emblemàtics de la ciutat per finalitzar a la plaça de la Llibertat, aquí les participants podran recollir el seu avituallament i seguint el protocol corresponent abandonar l'espai d'arribada.

La inscripció dóna dret a la participació, samarreta tècnica, dorsal, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d'accidents i cronometratge amb xip.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la Cursa de les dones de Reus o a l’enllaç de la pàgina de Reus Esport i Lleure.

Recollida de la samarreta i el dorsal

La recollida de la samarreta i el dorsal es farà al Pavelló Olímpic Municipal, carrer Mallorca 1. L'últim dia serà aquest dissabte 2 d'octubre: matí de 10:30h a 13:00h i tarda de 17:00h a20:30h

Oficina de l’Esport Femení

Com a novetat aquest any l’Oficina de l’Esport Femení ha posat aquest estiu a disposició de les participants en la cursa un servei d’avaluació de la condició física i pautes d’entrenament per arribar en les millors condicions a l’edició d’enguany.

El nou servei de la regidoria d’Esports va realitzar una avaluació de la condició física mitjançant un recull de dades i paràmetres físics i un test estandarditzat. La prova, dissenyada per la Unitat de Medicina de l’Esport de Reus, ha permès establir el perfil de condició física de les participants i a partir d’aquest perfil oferir pautes d’entrenament. Aquests entrenaments s’han pogut desenvolupar a l’exterior del Pavelló Olímpic Municipal de Reus de manera supervisada un dia a la setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: