Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marín condueix el Reus Deportiu cap a la victòria davant el Palafrugell (4-3)

El jugador reusenc ha materialitzat un pòquer de gols, tres de pilota aturada

Raul Marín ha estat l'autor d'un pòquer de gols Raul Marín ha estat l'autor d'un pòquer de gols REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Setembre 2021 19:28

El Reus Deportiu Virginias arrenca amb embranzida la Parlem OK Liga. Aquest diumenge ha derrotat per 4-3 al Corredor Mató CH Palafrugell al Palau d’Esports i suma un ple de victòries, dos de dos i sis punts per situar-nos a la zona noble de la taula. Un pòquer de gols de Raul Marín, tres de pilota aturada, ha contrarestat les dianes gironines. Un doblet de Sergi Canet i una aportació de ‘Caco’ pel Palafrugell.

Els visitants s’han avançat al marcador mitjançant Canet tot aprofitant un contraatac. Marín, de penal restablia l’empat, resultat amb el qual s’ha arribat al descans (1-1). Abans, però, el Palafrugell ha desaprofitat una directa després que Compagno fos amonestat amb targeta blava.

Marín ha conduït al Reus Deportiu cap a la victòria al segon temps. Al minut 30 ha enviat al fons de la xarxa un penal i al 34 ha batut de nou Puigbí tot situant el 3-1 al lluminós. El recital de Marín no acabaria així. Dos minuts després arribava la nostra desena falta. Aquesta vegada sí,, ‘Caco’ superava Martí Zapater. Tot seguit, Marín feia el seu quart gol, també de falta directa. Canet escurçava distàncies per donar emoció al partit (4-3) quan restaven més de deu minuts. El marcador, però, ja no s’ha mogut.

Amb aquest triomf, el Reus Deportiu Virginias se situa a la segona posició de la Parlem OK Lliga amb 6 punts, els mateixos que té el Barça, líder, i el Manlleu. Els tres conjunts només coneixem la victòria aquest curs, a l’espera del Liceo i el Lleida, que tenen un partit pendent.

Diumenge vinent, a les 19h, el Reus es veurà les cares amb el Barça al Palau d’Esports.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: