El CF Pobla de Mafumet cau al Narcís Sala

Després de fer una bona primera part, el filial grana va encaixar al segon temps els dos gols de la UE Sant Andreu (2-0)

Imatge del partit disputat entre la UE Sant Andreu i el CF Pobla de Mafumet, aquest diumenge, al Narcís Sala Imatge del partit disputat entre la UE Sant Andreu i el CF Pobla de Mafumet, aquest diumenge, al Narcís Sala UE SANT ANDREU
Dilluns, 20 Setembre 2021 07:58

El CF Pobla de Mafumet va perdre aquest diumenge per 2 a 0 davant de la UE Sant Andreu en el partit disputat al Narcís Sala.

A la primera part, la Pobla va mostrar la seva cara més ofensiva, però la defensa local va impedir que cap arribada es materialitzés en gol. L'ocasió més clara del filial grana va arribar, al minut 34, quan Grifell va fer una rematada de cap que va anar al travesser. Els locals van despertar al darrer tram del primer temps, però el marcador no es va moure fins al descans.

A la represa, la defensa de la UE Sant Andreu va impedir que el filial grana arribés amb condicions a la porteria contrària. Els locals van anar agafant el timó del partit fins que, al minut 56, Albertito va trencar la igualada amb una internada a l'àrea de la Pobla, on va lluitar per guanyar-se una bona posició i rematar a plaer (1-0). El gol va esperonar als barcelonins que, al minut 67, van marcar el gol de la tranquil·litat, fruit d'una canonada de Fassani (2-0). Tot i la reacció del CF Pobla de Mafumet, el marcador del Narcís Sala no es va moure i l'equip grana no va poder retallar distàncies.

Després d'aquesta tercera jornada, el CF Pobla de Mafumet se situa novè classificat de la Tercera Divisó RFEF, amb 4 punts.