Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic torna sense premi de l’Estadi Alfredo Di Stéfano

L'equip grana no ha pogut treure profit de les seves ocasions i el Real Madrid Castilla s'ha emportat els tres punts (2-1)

Imatge del partit disputat aquest diumenge entre el Real Madrid Castilla i el Nàstic de Tarragona Imatge del partit disputat aquest diumenge entre el Real Madrid Castilla i el Nàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Setembre 2021 20:13

El Nàstic de Tarragona visitava per primer cop l’Estadi Alfredo Di Stéfano amb l’objectiu de continuar sumant en el Grup II de Primera RFEF. D’entrada, el Real Madrid Castilla apuntava a un equip ofensiu i amb un estil de joc diferent al que caracteritza als filials.

Els dos equips han lluitat pel control de l’esfèric des del primer instant. Ha estat el conjunt d’Agné el que es sobreposava en la possessió, sense connectar en la línia ofensiva. Els locals es mostraven ordenats en defensa i buscaven els laterals per sortir ràpidament a l’atac. Les centrades des de banda dreta dels madrilenys han estat esvaïdes per la defensa i el meta grana. Els primers remats han estat de Quintanilla i Pablo Fdez, que no han trobat els tres pals de la porteria local. L’ocasió més clara ha estat per Fran Carbia superada la mitja hora de joc. L’error del porter local no l’ha pogut aprofitar el davanter tarragoní. I la primera arribada dels blancs ha estat rematada a gol pel davanter Arana en el minut 38. Els de Raul González haurien pogut incrementar la diferència abans del descans mitjançant Gudjohnsen, però la defensa ha pogut refusar el perill.

A la represa, només començar, Bonilla ha substituït a Jannick i el sorià ha marcat gol olímpic en el minut 50. La bona pilota amb cama esquerra del migcampista ha creuat la línia de gol i ha posat la igualada al marcador. Les taules no han durat gaire i en el 58’ Aranda ha resolt una jugada de contraatac per novament avançar al filial merengue. Les dues arribades amb més perill han acabat al fons de la xarxa. Els tarragonins no han abaixat els braços i en l’últim tram de partit s’han bolcat en marcar el segon. Pol Ballesteros, fins en tres ocasions, Quintanilla i Bonilla han buscat porteria. Les intervencions del meta Luis López i els blocatges de la defensa local han evitat que l’esforç i la lluita del Gimnàstic de Tarragona tingués la recompensa de tornar a Tarragona amb un punt com a mínim.

El proper enfrontament del Nàstic serà davant el CD Alcoyano. El conjunt grana buscarà la tercera victòria consecutiva al Nou Estadi aquest divendres 24, a les 19 h, en el duel corresponent a la jornada 5 de Primera RFEF.
​​​​​​​
Fitxa tècnica:

Real Madrid Castilla (2): Luis López, Santos, Gila, Pablo Ramón, Marvin, Dotor, Latasa (Gudjohnsen, 31’), Peter, Morante, Retuerta (Carrillo, 69’), Aranda (Theo, 87’).

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Pol D (Pol B, 68’), F. Carbia (Pedro, 68’), Del Campo, Fullana, Quintanilla, Ayhtami CL, Pablo Fdez (Edgar Hdez, 58’), Robert S, Joan Oriol (Nil, 81’), Jannick (Bonilla, 46’).

Gols
1-0, Arana (38'); 1-1, Bonilla (50’); 2-1, Arana (58’).

Targetes
Jannick (29’), Dotor (50’), Pablo Ramón (62’), Robert S. (68’), Santos (81’), Marvin (83’).

Àrbitre
Aimar Velasco Arbaiza (Col·legi basc).

Observacions
Partit de la jornada 4 disputat a l’Estadio Alfredo Di Stéfano.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: