Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu s'estrena a l'OK Lliga amb una victòria a Igualada (3-6)

El CP Calafell s'entrebanca amb l'Alcoi al Joan Ortoll (4-4)

Marc Julià va ser l'autor del hat-trick que va permetre la remuntada del Reus Deportiu a la segona part Marc Julià va ser l'autor del hat-trick que va permetre la remuntada del Reus Deportiu a la segona part REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Setembre 2021 10:48

El Reus Deportiu Virginias es va estrenar en la primera jornada de la Parlem OK Lliga amb una victòria a domicili davant l'igualada (3-6). Un triomf que situa l'equip roigi-negre com a líder provisional de la competició.

El públic del Pavelló de les Comes va poder gaudir d'un partit vibrant amb alternances en el marcador. Al descans, el Reus marxava amb avantatge gràcies al doblet de Raúl Marín (1-2).

La segona part va començar amb la reacció de l'Igualada, que va capgirar el marcador amb els gols de Marc Palau (2-2) i Ton Baliu (3-2). Però Marc Julià va aparèixer pel Reus Deportiu amb un hat-trick seguit que va permetre enfilar el camí cap a la victòria (3-3), (3-4) i 3-5). El capità Joan Salvat arrodonia la festa amb el definitiu 3-6.

Repartiment de punts al Joan Ortoll

D'altra banda, el CP Calafell no va poder oferir a la seva afició la primera victòria de la temporada i es va haver de conformar amb un empat davant del PAS Alcoi (4-4).

Els autors dels gols del del Baix Penedès van ser Jordi Ferrer, amb un doblet (2), Arnau Xaus (1) i Humberto Mendes (1). Sens dubte, els verds somiaran amb el golejador de l'Alcoi, Gonzalo Pérez, va ser capaç de marcar ell sol un poker de gols (4).

El Parlem Calafell es troba classificat en cinquena posició de l'OK Lliga, amb un punt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: