Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja de la Paella acull aquest dissabte el 4t Beach Flag Torredembarra

L'esdeveniment comptarà amb la participació de prop de 200 jugadors i jugadores d'arreu de l'Estat

 El 4rt Beach Flag Torredembarra reunirà prop de 200 jugadors i jugadores d'arreu de l'Estat El 4rt Beach Flag Torredembarra reunirà prop de 200 jugadors i jugadores d'arreu de l'Estat LIZARDS
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 17 Setembre 2021 14:27

El club de futbol flag Torredembarra Lizards acull aquest dissabte, 18 de setembre, un dels esdeveniments més esperats de l'any per a l'entitat. Es tracta del Beach Flag Torredembarra, que aquest cap de setmana celebrarà ja la seva quarta edició en categoria Open Mixta, amb la participació de prop de 200 jugadors i jugadores de diferents punts de l’Estat. Seran 16 els equips que competiran en aquesta nova convocatòria del campionat, l'única a nivell estatal de flag platja, a la zona esportiva de la platja de la Paella, de 10 h a 20 h.

Fins ara, l'esdeveniment se centrava en l'àmbit català i presentava un caràcter més amateur, però aquest any es fa un pas endavant, dotant-lo de més professionalitat i obrint la participació a l'àmbit estatal.

Per a això, es compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, de la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA), de la Federació Espanyola de Futbol Americà (FEFA), de Flag Corner, de Flag Action i dels recentment recuperats Barcelona Dragons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: