El CF Pobla de Mafumet s'estrena al Municipal amb una victòria de prestigi sobre l'Hospi (2-0)

El filial grana es va imposar gràcies als gols de Molina (62') i Álvarez (69') en el partit de la segona jornada de la 3a RFEF

Imatge del partit disputat al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i el CE L'Hospitalet Imatge del partit disputat al Municipal entre el CF Pobla de Mafumet i el CE L'Hospitalet CE L'HOSPITALET
Dilluns, 13 Setembre 2021 22:04

El CF Pobla de Mafumet es va estrenar aquest diumenge com a local a la 3a RFEF, amb una victòria davant d'un rival sempre exigent com el CE L'Hospitalet (2-0).

Després d'una primera part molt igualada i sense gols, Molina va obrir el marcador per la Pobla amb un gol, al minut 62' (1-0). Sense temps de reacció, l'Hospi va veure com, al minut 69', encaixava el segon gol del filial grana, obra d'Álvarez (2-0).

En acabar el partit del Municipal, l'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Adol Baines, destacava "una victòria de prestigi molt important. Ens hem mesurat a un gran rival". El tècnic del filial grana també va assenyalar "vull que aquest camp sigui un fortí, on els rivals estiguin incòmodes i que els sigui molt difícil guanyar-nos".

Després d'aquesta segona jornada del grup V de la 3a RFEF, el CF Pobla de Mafumet se situa cinquè, amb 4 punts, i en zona de promoció d'ascens.