Victòria del Nàstic sobre el Betis B que el situa com a líder provisional (2-0)

Més de 5.000 aficionats van vibra amb l’equip al Nou Estadi

Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols de la victòria Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols de la victòria CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 12 Setembre 2021 12:53

El filial del Real Betis visitava el Nou Estadi en la jornada 3 del campionat. Més de 5.000 nastiquers han donat suport a l’equip per sumar la segona victòria consecutiva a Tarragona i escalar provisionalment fins a la primera posició de la taula classificatòria del grup II de Primera RFEF.

Igual com fa sis dies davant el Barça B, des del primer minut de joc els aficionats han donat el seu suport a l’equip des de la grada. El primer temps ha estat molt lluitat per tots dos conjunts. Igualat en tot moment però sense generar ocasions de gol per part grana. El primer remat a pals ha estat per Ribelles amb un cop de cap senzill pel meta visitant. Mentre que els andalusos haurien pogut inaugurar el marcador mitjançant Raúl García amb un xut escorat que ha impactat a l’exterior de la xarxa. Fullana, des de lluny i amb un xut alt, ho ha provat a les acaballes del primer temps sense encert.

A la represa, només començar, Raül Agné ha donat entrada a Jannick per Ribelles. Tot i la rotació, els visitants han trobat una gran mà de Manu García per evitar el gol de Raúl García en el minut 53. El signe del partit ha canviat amb l’entrada d’Edgar Hdez i Fran Carbia. Els dos davanters han sortit endollats i en busca del gol. Carbia ho ha intentat de primeres en el minut 58 i, un minut després, Edgar Hdez ha definit com un killer després de la bona jugada de Robert Simón, recuperant l’esfèric en zona ofensiva i assistint des de línia de fons. El gol ha donat tranquil·litat i solidesa al Nàstic, a més d’alegria als nastiquers presents.

Tot i l’avantatge, el Nàstic no ha renunciat a jugar de tu a tu l’esfèric amb el rival. L’esforç dels jugadors ha trobat el premi del segon gol. Pilota a l’espai per a Edgar Hdez, que després del gol també s’ha apuntat una assistència per a Bonilla. Ha estat en el minut 79’, quan el sorià ha afusellat la porteria rival per posar el 2-0 al marcador. Els últims deu minuts de joc han estat de solidaritat defensiva del Nàstic i l’únic xut a pals també ha estat pels locals. Pol Ballesteros ha intentat sorprendre des del mig del camp al veure el meta Rebollo avançat. L’esfèric ha acabat marxant alt. Amb la victòria, els grana sumen 7 dels 9 punts possibles.

El proper enfrontament del Nàstic serà davant el Real Madrid Castilla. El conjunt grana visitarà l’Estadio Alfredo Di Stefano el diumenge 19, a les 12 h, en el duel corresponent a la jornada 4 de Primera RFEF.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona: Manu García, Pol D, Ribelles (Jannick, 46’), Del Campo (Bonilla, 70’), Pedro (Edgar Hdez, 56’), Fullana, Quintanilla, Ayhtami CL, Pablo Fdez (F. Carbia, 56’), Robert S (Pol B, 88’), Joan Oriol.

Real Betis Deportivo B: Rebollo, Calderón (Baro, 69’), De Quell, Simón, Marchena (Morillo, 69’), Baena (Ortiz, 76’), Raúl García (Mohamed, 69’), Y. Fekir, Tavares (Kwasi, 82’), Alonso, Delgado.

Gols
1-0, Edgar Hdez. (59'); 2-0, Bonilla (79’).

Targetes
Simón (7’), Ribelles (41’), Fullana (62’), Del Campo (65’), Aythami (75’), De Quell (77’).

Àrbitre
Sergiu C. Muresán Muresán (Col·legi valencià).

Observacions
Partit disputat al Nou Estadi. 5.127 espectadors. Els jugadors del Nàstic han saltat al terreny de joc amb la samarreta de Santa Tecla 2021.