Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pavelló poliesportiu d'Altafulla reprèn aquest dilluns la seva activitat

Les classes dirigides se centren en l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness

Les classes dirigides se centren en l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness Les classes dirigides se centren en l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Setembre 2021 18:10

El pròxim dilluns 6 de setembre es reprendrà l'activitat esportiva al pavelló poliesportiu d’Altafulla amb l’horari habitual, de 9 a 22 hores interrompudament.

Les activitats dirigides se centren en l’aeròbic fitness, el cardio boxing, la musculació, tonificació, i el circuit fitness. El protocol anti-covid és el mateix que s'utilitzava durant el mes de juliol. El registre per a les activitats dirigides s’han de concretar a través del monitor David Marmesat, i la sala de musculació a través de la web de l'Ajuntament, a cita prèvia.

En cas de no apuntar-vos a l'aplicació pel motiu que sigui, serà obligatori registrar-vos cada vegada que arribeu al poliesportiu i en cas que l'aforament estigui complet, no es podrà entrar. Cal recordar que per la sala de musculació és obligatori, tovallola, guants i mascareta.

La regidoria d'Esports està treballant per poder oferir noves activitats a partir de l'octubre. A partir d'ara els dimarts i els dimecres de 19.30 a 20.30 hores hi haurà mitja pista lliure destinada a les activitats dirigides pels dies que no es pugui fer a l'exterior.

De moment al setembre les activitats començaran a les 19 hores. Cal destacar que s'ha renovat la tapisseria de les màquines de la sala de musculació i s’ha adquirit nou material per a les activitats dirigides.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: