Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la 6a edició de la travessia Tàrraco Aigües Obertes

La travessia gran recorre cinc platges de Tarragona: la Llarga, els Capellans, la Savinosa, l’Arrabassada i el Miracle

Imatge d'arxiu de la travessia Tàrraco Aigües Obertes Imatge d'arxiu de la travessia Tàrraco Aigües Obertes ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 03 Setembre 2021 21:41

La travessia Tàrraco Aigües Obertes tindrà lloc, aquest dissabte 4 de setembre, amb un recorregut per cinc platges de la ciutat: la Llarga, els Capellans, la Savinosa, l’Arrabassada i el Miracle.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, explica que la travessia “encaixa perfectament en una de les línies d’actuació de l’esport a la nostra ciutat: la promoció de l’esport base” i ha fet esment de la competició de categoria infantil per exemplificar-ho. Al mateix temps, assegura que Tàrraco Aigües Obertes “permet fer un pas més per acostar el nostre mar Mediterrani a la ciutadania de Tarragona” i ha volgut reconèixer “la feina de les entitats esportives tarragonines”, el fet que en l’organització de la prova hi participin fins a tres clubs de la ciutat i “l’esforç que fan i que faran per tal que l’esdeveniment sigui segur”.

Per la seva banda, el gerent del Club Natació Tàrraco, Francesc Bordas, destaca que el club “vol obrir-se a la ciutat i fer marca de ciutat” amb “una de les travessies més maques del territori, com ens comenten sempre els participants”. Una travessia que “li fa justícia a Tarragona”, ha afirmat.

Finalment, el responsable de la secció d’aigües obertes del CN Tàrraco, Jordi Romero, ha recordat “la feina dels voluntaris” i ha desgranat els detalls de la travessia, que aplicarà totes les mesures per complir els protocols que exigeix la situació sanitària. Sobre les previsions de participació, Romero ha explicat que, tot i que la situació és excepcional, hi ha bones perspectives perquè hi ha “ganes” de tornar després de l’aturada de 2020.

La travessia de les cinc platges

La Tàrraco Aigües obertes és una prova que recorre cinc platges de Tarragona: la Llarga, els Capellans, la Savinosa, l’Arrabassada i el Miracle en la seva prova reina: la travessia gran, de 4.100 m, amb sortida des de la platja Llarga i amb quatre categories: infantil, junior, absoluta i màsters. La competició té dos recorreguts més: la travessia mitjana, de 2.000 m i que surt des de la platja de l’Arrabassada; i la travessia petita, adreçada als més petits, de mitja milla marina (800 m) i que recorre la platja del Miracle.

Les proves estan obertes a nedadors i nedadores federats i no federats, que participaran en diverses sortides programades per seguir els protocols Covid19 i que es poden inscriure al web del CN Tàrraco.

La travessia Tàrraco Aigües Obertes està organitzada pel Club Natació Tàrraco i compta amb la col·laboració del Club Nàutic de Tarragona, el Club Tennis Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: