Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pilot vallenc Albert Martín aconsegueix la victòria al 'Dinaric Ral·li 2021' de Croàcia

L'equip Twin Trail Racing Team ha segellat un triplet en el seu camí de preparació al Dakar 2022

Els tres pilots del TwinTrail Racing Team, que han aconseguit fer el triplet al Dinaric Ral·li Els tres pilots del TwinTrail Racing Team, que han aconseguit fer el triplet al Dinaric Ral·li TWIN TRAIL RACING
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Agost 2021 16:18

El pilot vallenc del TwinTrail Racing Team, Albert Martín, venç en la segona edició del Dinaric Ral·li a Croàcia i l'acompanyen en el podi seus companys, el barceloní Isaac Feliu i el tarragoní Carles Falcón. L'equip ha dominat el ral·li croata de principi a fi, aconseguint totes les victòries d'etapa, dues per a Martín i dues més per a Feliu, a més de la pròleg que també va ser per a Albert Martín.

Etapa per Feliu, victòria global per Martín

La del diumenge ha estat una jornada complicada per a tots els pilots del Racing Team, ja que cada un d'ells s'ha trobat amb adversitats diverses.

L’Isaac Feliu ha aconseguit la victòria de l'última etapa amb un temps de 2:56:29, un crono que no ha estat suficient per superar a la general a Albert Martín. "Estic molt molt content d’haver guanyat avui, encara que no he pogut superar a l’Albert per un parell de minuts." El dia anava molt bé per a Feliu fins que s'ha trobat amb un tractor de cara i, en intentar esquivar-lo ha patit una caiguda important entre arbustos, tot i que, per sort, sense conseqüències. Feliu ha assegurat que ha gaudit molt durant tot el ral·li, sobretot quan es troben els tres pilots de TwinTrail a les neutralitzacions, on tenen ocasió de comentar l'etapa i calcular la distància que porten entre ells per veure qui va guanyant.

El vencedor del Dinaric Ral·li no ha acabat amb el seu millor dia i és que des del quilòmetre 10 ha tingut problemes amb el roabook, ja que s'ha espatllat el botó i ha hagut de fer tota l'etapa amb la roda manual. Arran d'això s'ha perdut en diverses ocasions, "hi havia una zona amb vinyetes molt justes i amb les mans no podia agafar el manillar i passar el roadbook i m'he perdut bastant". Aprofitant aquests problemes tècnics, l’Isaac Feliu l’ha avançat i ha obert pista durant tota la segona part del dia. A més, Albert Martín ha hagut de parar perquè s'havia afluixat el cargol de la maneta d'embragatge i amb això ha perdut alguns minuts que eren molt importants per lluitar pel triomf final. "Ha estat un dia psicològicament dur, he arribat fins a la meta com he pogut jugant-me la vida a cada tomb perquè l’Isaac no em tragués 4 minuts", ha afirmat després de la meta.

Qui pitjor ho ha passat en aquesta última etapa ha estat Carles Falcón. Ahir a la nit no va dormir molt a causa de que hi havia un casament prop de l'hotel i amb això s'ha despertat molt cansat "estava molt espès i m'he perdut bastantes vegades i cap al final, en una d'aquestes m'he ofuscat molt, he donat mil voltes i he perdut més de 20 minuts perquè el cap no em donava per a més", ha explicat. No ha acabat el ral·li content, però treu el seu costat positiu i és que totes les situacions com aquesta són un aprenentatge per al Dakar: "allà també ens trobarem amb contratemps i és qüestió d'aprendre i entrenar". El tarragoní ha creuat la meta amb un temps de 3:13:15.

Amb la mirada posada al Dakar 2022

El Dinaric Rally ha estat un nou entrenament per a l'equip en la seva preparació per al Dakar 2022 en molts sentits. Cinc dies sobre la moto recorrent en total 1.100km en terreny complicat, amb molta pedra, pistes molt ràpides amb puntes de més de 160km/h, un roadbook molt ben fet que buscava en molts instants que els pilots dubtessin i haguessin d'estar molt concentrats o situacions poc habituals com creuar una frontera.

Resultats etapa 4

Isaac Feliu - 2:56:29
Albert Martín - 2:59:00
Carles Falcón - 3:13:15

Classificació general

Albert Martín – 19:58:50
Isaac Feliu – 20:00:49
Carles Falcón – 20:42:16

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: