Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre les inscripcions a les activitats aquàtiques a les piscines municipals

Aquest dilluns s’obren les inscripcions per als abonats, del 6 al 12 de setembre, pels empadronats a la ciutat i a partir del 22 les places vacants

Aquest dilluns el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona obre les inscripcions per les activitats aquàtiques a les piscines municipals Aquest dilluns el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona obre les inscripcions per les activitats aquàtiques a les piscines municipals PMET
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Agost 2021 19:42

Aquest dilluns 30 d’agost, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona obre les inscripcions per les activitats aquàtiques a les piscines municipals. Com a novetat, s’han ampliat grups d’aquagim al Serrallo i a Campclar i d’Aquaspinning a Sant Pere i Sant Pau, s’ha creat un grup de l’Aquatono a Bonavista i s’ha augmentat l’oferta natació per a joves i de tecnificació per a adults a la piscina de Campclar per l’alta demanda.

Aquest nou curs s'han reestructurat els cursos pels infants i s'ha implementat un nou sistema de nivells. A partir de l'octubre, nivells estaran representats per un element del seguici de la ciutat: Víbria, Àliga, Lleó, Mulassa, Cucafera, Bou, Drac i Diable.

Per a la resta d’activitats aquàtiques i cursets de natació, s’ha treballat per confeccionar una graella que garanteixi tots els requisits de seguretat per poder realitzar les activitats en un entorn segur i còmode per a tothom. Cal recordar que el PMET ofereix cursos de natació a partir dels dotze mesos i activitats aquàtiques dirigides, com ara aquagim, aquaspinning, aquàtic-hit, etc. També destaca, una de les activitats que està tenint una millor acollida, les classes de natació particulars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: