Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'atleta de Cunit Judith Córdoba, medalla de plata al Campionat d'Europa de Taekwondo

El Club Taekwondo My Ju Cunit s'ha classificat a Tallinn com el tercer millor club en categoria Kids

L'actual campiona d'Espanya de taekwondo en categoria cadet, Judith Córdoba, no ha defraudat a Tallinn aconseguint una meritòria medalla de plata en aquest exigent Campionat d'Europa L'actual campiona d'Espanya de taekwondo en categoria cadet, Judith Córdoba, no ha defraudat a Tallinn aconseguint una meritòria medalla de plata en aquest exigent Campionat d'Europa CLUB TAEKWONDO MY JU CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Agost 2021 13:53

Durant els dies 25, 26 i 27 d'agost, s'ha celebrat a la capital estoniana de Tallinn, el Campionat d'Europa de Taekwondo i on els representants del Club Taekwondo My Ju Cunit han aconseguit uns magnífics resultats. Recordem que representant al club cunitenc van ser al Campionat d'Europa Kids: Lara Lucas, Gisela Gutiérrez i Marc Soldado; i representant a la selecció espanyola de Taekwondo en categoria cadet femení en menys de 41 kg va ser Judith Córdoba, alumna del club i també membre del Projecte My Ju.

El taekwondo cunitenc brilla amb llum pròpia a Tallinn

L'actual campiona d'Espanya de taekwondo en categoria cadet, Judith Córdoba, no ha defraudat a Tallinn aconseguint una meritòria medalla de plata en aquest exigent Campionat d'Europa, enfrontant-se a rivals de gran qualitat. Judith ha demostrat un gran estat de forma i una gran resolució davant dels seus oponents imposant-se en els seus combats contra Finlàndia, Alemanya i Grècia amb autoritat. En la final contra la representant de Rússia, no va poder aconseguir el que tots desitjàvem i va perdre la final en un combat molt disputat. Una medalla de plata que fa gust d'or.

Respecte al Campionat d'Europa de Taekwondo Kids, el Club Taekwondo My Ju Cunit va presentar a tres dels seus millors alumnes per a disputar aquest campionat - Lara Lucas, Gisela Gutiérrez i Marc Soldado - amb diferent sort en els resultats aconseguits. Gisela Gutiérrez s'ha aconseguit proclamar campiona d'aquest campionat després de guanyar a les representants de Portugal, Estònia i Bielorússia alçant-se en el més alt del podi. Lara Lucas ha aconseguit la medalla de plata després de derrotar a les representants d'Estònia i Alemanya, perdent en la final contra Sèrbia. Pitjor sort va córrer Marc Soldado, ja que no va poder superar el seu primer combat contra Bielorússia.

                                       Gisela Gutiérrez s'ha proclamat campiona d'Europa en la categoria Kids: 

taekwondo Gisela Gutierrez campionat Europa kid

Després d'aquests resultats, el Club Taekwondo My Ju Cunit s'ha proclamat com el tercer millor club d'aquest europeu en categoria Kids.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: