Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una seixantena de participants al nou torneig infantil de futbol sala de Sarral

Impulsat per dos nois del poble, el torneig ha comptat amb la participacio de set equips, de fora i de dins de la comarca

Imatge del torneig infantil de futbol sala de Sarral Imatge del torneig infantil de futbol sala de Sarral AJUNTAMENT DE SARRAL
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Agost 2021 09:27

La iniciativa de dos nois del poble, amb el suport en tot moment de l’Ajuntament de Sarral, ha fet possible que s’hagi celebrat un torneig infantil de futbol sala. Les competicions per a joves i adults són freqüents entre els diferents equips i clubs, però a Sarral no s’havia organitzat en la categoria d’infantil (10 a 16 anys) amb aquest format.

El torneig es va celebrar el dimecres i dijous de la setmana passada, i va atraure a set equips infantils de futbol sala de la resta de la Conca de Barberà i també algun de les comarques veïnes, amb la participació de 60 jugadors. Es van sumar a prendre’n part aquests equips: Cositas, Orangefest, FC Montblanc, Danakitos, Alcover FC, Stronger Team, Salapenkos i Guanyador, que van estar disputant entre ells diversos partits. Finalment, el Cositas es va alçar com a equip guanyador, i també es va premiar a Nev Fernández, com a jugador amb més gols, i a Cristian Dimus, que va ser el porter menys golejat, que s’enduran una pilota de futbol sala cadascú. El premi per a l’equip guanyador consisteix en un val de 50 euros per gastar al supermercat Torres de Sarral, amb el doble objectiu d’incentivar el consum local.

El regidor d’Esports, Ricard Miquel, expressa la satisfacció del govern municipal per la iniciativa i pel bon resultat: "És engrescador veure com els més petits també tenen la voluntat de fer néixer iniciatives que sumen per a l’esport, la canalla i al final pel conjunt de Sarral. N’estem molt contents d’aquest èxit de participació". El torneig era originalment mixt, però els equips femenins no s’han decidit en aquesta primera edició: "Convidem de nou les jugadores a participar de les properes edicions. La seva presència és més que benvinguda, i treballarem perquè hi siguin. Fomenta els valors que impulsa aquest govern municipal: donar visibilitat i reforçar el paper social de les dones de totes les edats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: