Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic es queda sense premi en l'amistós a Mestalla (2-0)

Partit de menys a més dels grana amb resultat insuficient al camp del filial valencianista

Imatge del partit amistós Valencia CF Mestalla - Nàstic Imatge del partit amistós Valencia CF Mestalla - Nàstic CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 12 Agost 2021 07:05

El Gimnàstic de Tarragona ha tornat a visitar la Ciutat Esportiva del Valencia CF en període de preparació per la lliga regular; en aquest cas, disputant el quart amistós de la pretemporada 2021-2022.

Duel igualat des del primer minut on tots dos equips han jugat de tu a tu, alternant la possessió de l’esfèric amb sortides ordenades des de la defensa i sense perill en els metres finals. El primer xut a pals del partit ha estat obra de Joan Oriol en un remat llunyà que no ha portat complicacions pel meta local. Mentre que una arribada per banda esquerra de l’atac valencianista ha suposat penal en contra dels interessos grana. Gozálbez ha estat l’encarregat d’executar-lo i transformar-lo. En el minut 25, un lliure indirecte a favor del Nàstic hauria pogut suposar l’empat. El xut de Ballesteros, l’ha refusat un defensa. I en l’última jugada del primer temps, una jugada de contraatac ha topat al travesser i l’atacant Bashiru ha posat el 2-0.

A la represa, canvis al Nàstic per rotar als protagonistes. Els set jugadors que han entrat d’inici han donat aire fresc a l’equip i també al joc. Diverses han estat les arribades, tot i que sense encert en els metres finals. Karim i Pedro Martín, a centrada de Robert Simón, no han pogut trobar els tres pals per poc. I en els últims 10 minuts, els de Raül Agné han tornat a la càrrega per retallar distàncies al marcador. El meta Vassilev ha estat atent davant Pedro Martín i també ha refusat el xut rebotat de Jannick. La darrera oportunitat ha estat per Pol Prats, en una pilota refusada pel porter, que s’ha trobat un defensor en el remat per impedir el gol.

El Nàstic continuarà la preparació aquest dijous, en una nova sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi que s’iniciarà a les 9.30 h. Mentre que el proper enfrontament amistós serà davant el FC Barcelona ‘B’, un dels rivals a la Primera RFEF. El duel es jugarà dissabte, a partir de les 19 h, a l’Estadi Johan Cruyff.

Fitxa tècnica

Valencia CF Mestalla (2): Venetikidis, Estació, Iván Muñoz, Tárrega, Mosquera, Lassina, Fran Pérez, Guerra, Bashiru, Gozálbez, N’dombasi. També han jugat: Vassilev, Marc Ferris, Adri Gómez, Iranzo, Ruiz, González, Javi Navarro, Marí, Miki, Alemañ, Arilla.

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Gonzi (Manu García, 67’); Pol D (Robert S, 46’), O. Sanz (Quintanilla, 46’), Aythami CL (Trilles, 46’), Joan Oriol; P. Prats, Del Campo (Ribelles, 46’), Fullana, Pol B (Karim L Koucha, 46’); F. Carbia (Jannick, 46’), Pablo Fdez (Pedro, 46’).

Gols
1-0, Gozálbez (p. 18’); 2-0, Bashiru (43’).

Àrbitre
Vicente Gil Coscolla (col·legi valencià)

Observacions
Amistós de pretemporada disputat a l’Estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva del Valencia CF (porta tancada).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: