Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Voleibol SP&SP enfronta la nova temporada amb les incorporacions de Luke Belda i Mario Peña

Els de Tarragona integren un grup C d’infart a la Superlliga 2 Masculina

Luke Belda (oposat -receptor), una de les noves incorporacions, prové del FC Barcelona Luke Belda (oposat -receptor), una de les noves incorporacions, prové del FC Barcelona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Agost 2021 08:04

La Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) ha publicat recentment el calendari de partits per categoria de la nova temporada 2021-22. Onze equips conformen el grup C de la Superlliga 2 Masculina en el que els cooperativistes lluitaran per assolir la seva millor versió i els millors resultats.

Els deu rivals del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau seran:
1. FC Barcelona
2. Cevol Torredembarra 
3. CN Sabadell 
4. CV Mediterraneo (Castelló)
5. CV Roquetes 
6. CV San Roque (Las Palmas)
7. CV Sayre Décimas (Las Palmas)
8. FamilyCash Xàtiva VB 
9. Refoart Volei Muro (Palma de Mallorca)
10. UBE L’Illa Grau (Castelló)

S’augura una temporada intensa, marcada pel retrobament amb vells rivals com el CV Mediterraneo, el Cevol Torredembarra, el FamilyCash Xàtiva VB o el Refoart Volei Muro, als que s’hi sumaran els recentment ascendits CV Roquetes i CN Sabadell.

Un grup fort que alberga també la potència dels conjunts descendits de Superlliga 1, el FC Barcelona i l’UBE L’Illa Grau. S’hi incorporen també al grup els dos equips de Las Palmas, el CV Sayre Décimas i el CV San Roque.

Luke Belda i Mario Peña, noves incorporacions

Vlado Stevovski haurà de fer front a una temporada plena de reptes i amb un equip encara més jove que l’any passat amb la incorporació de dos jugadors juvenils. Es tracta de Luke Belda i Mario Peña, arribats del FC Barcelona i del CV Llars Mundet respectivament i ambdós formats al Centre de Tecnificació Blume.

Belda (oposat/receptor), amb 18 anys i 194 cm d’alçada, fou campió del CESA l’any 2018, el 2019 va entrar a la permanent i va debutar a la selecció nacional com a capità. Enguany ha estat 3r d’Espanya a clubs, formant part del primer equip del Barça.

Peña (col·locador), amb 19 anys i 180 cm d’alçada, ha estat jugador de Superlliga 2 al Llars Mundet entre els anys 2019 i 2021, fou campió del CESA l’any 2018 i de 1era Catalana el mateix any amb Blume. També ha obtingut molt bons resultats al Vòlei Platja, guanyant els Campionats de Catalunya Sub21 els anys 2020 i 2021, i el Sub19 el 2020.

Dues incorporacions a la plantilla del primer equip que es sumen als renovats Anass Anzaui (receptor), Elio Carrodeguas (oposat/receptor), Joaquin Castillo (central), Raúl del Río (central), Dexter Edwards Batalla (col·locador), Nahuel Ossola (receptor), Joel Sánchez (central) i Carlos Segura (lliure).

S’albira un curs ple d’emoció i entusiasme per assolir els llocs més alts de la classificació.

El CV Sant Pere i Sant Pau iniciarà el campionat el 9 d'octubre 

Tot plegat començarà a prendre forma el 23 d’agost data en que s’iniciaran els entrenaments amb l’equip focalitzat en el primer partit oficial que es disputarà el 9 d’octubre quan Tarragona rebi el CV Sayre Décimas de Las Palmas.

L’enfrontament contra el FC Barcelona arribarà el 23 d’octubre, tercera jornada, i els de rivalitat regional contra el Cevol Torredembarra el 6 de novembre i contra el Roquetes el 18 de desembre. Serà contra aquest últim rival que donarem per finalitzada la lliga regular el 26 de març de 2022.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: