La pretemporada al Nou Estadi arrenca amb victòria grana

El Nàstic debuta davant la seva afició amb una victòria clara davant del Llevant At (4-1)

Imatge de l'amistós disputat pel Nàstic i el Llevant Atlètic al Nou Estadi de Tarragona Imatge de l'amistós disputat pel Nàstic i el Llevant Atlètic al Nou Estadi de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Dimecres, 04 Agost 2021 23:37

El conjunt entrenat per Raül Agné he debutat en partit amistós davant l’afició grana al Nou Estadi. El Llevant Atlètic ha tornat a visitar Tarragona en període de preparació, igual que la temporada passada.

La posada en escena del Nàstic ha estat ofensiva des del primer instant. Un equip que domina diferents registres en el joc ofensiu i és capaç de transmetre seguretat defensiva mitjançant la bona col·locació i la solidaritat entre companys. Pedro Martín i Pol Ballesteros han estat els primers en buscar porteria rival, però la primera arribada dels granota ha acabat amb gol de Jiménez en el minut 11. La profunditat en el joc ha permès veure com l'equip de Raül Agné genera ocasions de gol. Així és com ha arribat l'empat en el minut 22, quan Pol Ballesteros ha rematat la centrada de Robert Simón. Pedro Martín, hàbil davant la defensa, ha capgirat el marcador en el minut 41 posant el 2-1 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa, 9 dels 11 jugadors grana de l’inici han rotat sobre la gespa. Un d’ells, Pol Prats ha posat el 3-1 en el minut 54, fruit de la bona pressió de l’equip en la sortida de pilota dels rivals. Els porters granota han evitat que la renda tarragonina s’incrementés amb els remats de Pablo Fdez, Pol Prats i Jannick. Precisament, el jugador aragonès ha tancat el marcador en culminar una nova recuperació en zona ofensiva. D’aquesta manera, l’avui debutant Jannick Buyla s’ha estrenat amb gol aprofitant la passada de Cirkovic, que també vestia de grana per primer cop.

El proper enfrontament grana serà el XII Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Girona FC. El duel es disputarà aquest dissabte 7, a partir de les 20 hores, al Nou Estadi, i novament comptarà amb la presència a les grades dels socis i aficionats del Gimnàstic de Tarragona.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (4): Gonzi; Albarrán, Quintanilla, Pol D, Joan Oriol; Robert S, Fullana, O. Sanz, Pol B; Pedro i Oscar.A la segona meitat han jugat: Manu García, Trilles, Ribelles, Del Campo, Cirkovic, Aythami, P. Prats, Pablo Fdez, Joan Oriol, Jannick, Karim L Koucha, Montalvo i Caro.

Atlético Levante UD (1): Pablo, Peña, Fidel, Gallejo, J. Jiménez, Arturo, Álvaro, Marcos Cano, Xavi, Benítez i Danzo. A la segona meitat han jugat: Picón, Cabello, Punzano, Hugo Redón, Català, Kirian, Alex Alonso, David Selles, Andrés García, Pulpón i Juanmi.

Gols

0-1, Jiménez (11'); 1-1, Pol B. (22'); 2-1, Pedro (41’); 3-1, P. Prats (54’); 4-1, Jannick (90’).