El Nàstic estrena la pretemporada amb una derrota amb el Barça de Koeman (4-0)

L'equip tarragoní va estar viu fins que es va quedar amb inferioritat numèrica per l'expulsió de Quintanilla

El jugador del Nàstic, Edgar Hérnández, lluitant una pilota davant la defensa blaugrana, aquest dimecres, a l'Estadi Johan Cruyff El jugador del Nàstic, Edgar Hérnández, lluitant una pilota davant la defensa blaugrana, aquest dimecres, a l'Estadi Johan Cruyff CLUB GIMNÀSTIC
Dijous, 22 Juliol 2021 19:01

El Nàstic de Tarragona iniciava els partits amistosos de la pretemporada davant un rival de màxim nivell. El Barça de Ronald Koeman, novament com adversari grana en període preparació.

Els locals van sortir d’inici amb jugadors de talla mundial a l’11. Tot i això, el Nàstic va anar a pel partit davant futbolistes com Piqué, Sergi Roberto, Dest o Pjanic. De fet, la primera arribada va ser pel Nàstic, mitjançant Karim amb un xut desviat al minut 17. Per contra, el Barça ho va intentar mitjançant el jugador reusenc format al planter grana, Sergi Roberto. El porter Manu García, que debutava a la porteria del Gimnàstic, es va estirar fins en dues ocasions per evitar el gol. Mentre que en el minut 38, una jugada a la frontal de l’àrea va canviar el signe del partit. L’àrbitre va treure vermella directa a Quintanilla, deixant els de Raül Agné amb 10 efectius durant més de 50 minuts. En el tram final del primer temps, els tarragonins es van defensar bé i van arribar al descans amb l’empat inicial.

A la represa, a excepció de Trilles i Joan Oriol, van canviar tots els protagonistes. El perill inicial va arribar de les botes visitants. El mateix Joan Oriol, en jugada de contraatac, i el debutant Pablo Fernández, van buscar porteria en dues ocasions. El meta local Iñaki Peña va aconseguir atrapar en dos temps. El Nàstic es va mostrar segur defensivament fins a l’hora de joc, quan Manaj va inaugurar el marcador amb una pilota que va topar al travesser prèviament. Mentre que en els últims cinc minuts de partit, l’estat físic dels grana va passar factura, després de jugar 50 minuts amb inferioritat numèrica. Els de Koeman van poder anotar fins a tres gols. Collado, amb un xut que va desviar un defensor; i Manaj, en un remat a plaer en jugada de contraatac i també des del punt de penal, va ser l'encarregat de tancar el marcador.

El Nàstic continuarà la preparació demà, dijous, en una nova sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi que s’iniciarà a les 9.30 h.

Fitxa del partit

FC Barcelona (4): Neto, Dest, Piqué, Demir, Pjanic, Escobar, Riqui Puig, Balde, Sergi Roberto, Peque Polo i Umtiti. A la segona meitat: Iñaki Peña, Comas, Ramos Mingo, Hiroki, Gavi, Matheus, N’Diaye, Mortimer, R. Manaj, Igor Gomes i Collado.

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Manu García, Pol D, Trilles, Ribelles, Del Campo, Fullana, Quintanilla, Edgar Hernández, P. Prats, Joan Oriol i Karim L’Koucha. A la segona meitat també han jugat: Gonzi, Bonilla, F. Carbia, Pol B, Pablo Fernández, O. Sanz, Caro, De la Peña, Pedro i Jordi Avilés.

Gols
1-0, R. Manaj (60’); 2-0, Collado (85’); 3-0, R. Manaj (86’); 4-0, R. Manaj (90’ p.)