Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Barça-Nàstic estrenarà aquest dimecres la pretemporada grana

El partit es jugarà, a les 19h, a l'Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Gimnàstic de Tarragona i el primer equip del FC Barcelona repetiran l’amistós de pretemporada El Gimnàstic de Tarragona i el primer equip del FC Barcelona repetiran l’amistós de pretemporada CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juliol 2021 22:40

El Gimnàstic de Tarragona i el primer equip del FC Barcelona repetiran l’amistós de pretemporada disputat la temporada passada a l’Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En aquesta ocasió, el partit es jugarà el dimecres 21 de juliol, a les 19h, al mateix escenari.

Aquest és el primer partit amistós oficialitzat per l’entitat dintre de la preparació pel nou curs 2021-2022. L’equip dirigit per Raül Agné s’enfrontarà davant l’actual campió de la Copa del Rey, amb una plantilla de màxim nivell i que compta amb alguns dels millors futbolistes del planeta.

El duel català es podrà seguir en directe arreu del món mitjançant Esports 3, Barça TV+, i a través de Barça TV tant a Catalunya, a la TDT, com a la resta de l'Estat a a través de les plataformes televisives de subscripció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: