Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament ofereix una recepció al Club Futbol Vila-seca pel seu recent ascens

L'equip va aconseguir l'ascens a Segona Catalana

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va rebre a la plantilla, tècnics i directius del Club Futbol Vila-seca per tal de donar-los l'enhorabona pel seu recent ascens a Segona Catalana L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va rebre a la plantilla, tècnics i directius del Club Futbol Vila-seca per tal de donar-los l'enhorabona pel seu recent ascens a Segona Catalana AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Juliol 2021 14:23

El passat dilluns a la tarda l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va rebre a la plantilla, tècnics i directius del Club Futbol Vila-seca per tal de donar-los l'enhorabona pel seu recent ascens a Segona Catalana.

La recepció també va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques, Manuela Moya, i del regidor d'Esports, Ivan Navarro.

En la penúltima jornada de lliga al grup 2 de Tercera Catalana, jugada a casa, ja es va proclamar campió amb una victòria davant del Marina Cambrils per 2-1 que els va permetre el seu retorn a la categoria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: