Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El davanter David Gelmà, nou fitxatge del Reus Deportiu

La primera incorporació anunciada de cara a la nova temporada va ser la del porter del Noia Freixenet, Martí Zapater

El jugador torderenc David Gelmà, en una imatge d'arxiu El jugador torderenc David Gelmà, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Juny 2021 07:23

David Gelmà (Tordera, 1994) es converteix en el segon reforç per a l'entrenador del Reus Deportiu, Jordi Garcia, de cara el curs 2021/2022. El davanter de 26 any arriba provinent del Girona Club Hoquei amb un contracte d’una temporada més una més d’opcional. 

Gelmà ha registrat 34 gols en 30 partits la darrera temporada. 30 a l’OK Lliga, 3 a la Copa del Rei, precisament contra el nostre conjunt, i 1 gol a la WS Europe Cup.

El torderenc ha militat al Shum Maçanet; PAS Alcoi, Follonica; Scandiano i dues etapes al Girona abans d’arribar a la capital del Baix Camp.

Zapater a la porteria

El porter Martí Zapater (Vilanova i la Geltrú, 1998) va ser la primera incorporació anunciada del Reus Deportiu de cara a la nova temporada. Arriba provinent del Noia Freixenet i firma un contracte per dues temporades més una d’opcional. 

Tot i la seva joventut, 23 anys, Zapater acumula un bagatge important a la màxima categoria de l’hoquei nacional i a Europa. Format al SAMA de Vilanova i la Geltrú, al CP Vilanova i al CE Vendrell, on va debutar a l’OK Lliga, va recalar a les files del Noia, on hi ha jugat quatre temporades. En el seu pas a la capital del cava, s’ha classificat per les quatre Copes del Rei; ha disputat els quarts de final de la Lliga Europea del curs 18-19 i les Supercopes del 2018 i 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: