Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Judith Córdoba, medalla d'or al Campionat d'Espanya de Taekwondo en categoria cadet

L'alumna del Club Taekwondo My-Ju Cunit s'ha imposat amb rotunditat a totes les seves rivals aconseguint l'or per a Catalunya 

Judith Córdoba, del Club Taekwondo My-Ju Cunit, ha aconseguit la medalla d'or al Campionat d'Espanya de Taekwondo en categoria cadet Judith Córdoba, del Club Taekwondo My-Ju Cunit, ha aconseguit la medalla d'or al Campionat d'Espanya de Taekwondo en categoria cadet CLUB TAEKWONDO MY-JU CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Juny 2021 07:47

Judith Córdoba, del Club Taekwondo My-Ju Cunit, ha aconseguit l'or per a Catalunya al Campionat d'Espanya de Taekwondo -en categoria cadet-, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat esportiva Camilo Cano de La Nucia (Alacant). El Club Taekwondo My-Ju Cunit ha presentat quatre alumnes prèviament seleccionats per la Selecció Catalana de Taekwondo en aquest gran esdeveniment esportiu d'alt nivell: Judith Córdoba (cadet -41kg), Eva Blesa (cadet -47 kg), Marc Ciércoles (cadet -53 kg) i David Lorente (sub-21-63kg). Aquest campionat s'ha celebrat dins de les recomanacions de seguretat a causa de la pandèmia.

Judith or, Eva bronze

En categoria cadet destaca sobre la resta l'enorme actuació de Judith Córdoba, que ha aconseguit alçar-se amb la medalla d'or en aquest Campionat d'Espanya contra unes rivals que prèviament semblaven que li anaven a posar en dificultats, però la gran preparació que té aquesta esportista i la seva gran tècnica de combat li ha fet valedora d'un gran triomf per a Catalunya i el Club Taekwondo My-Ju Cunit. Una altra gran actuació ha estat la d'Eva Blesa que ha aconseguit ficar-se en les medalles obtenint una meritòria medalla de bronze. D'altra banda, Marc Ciércoles no va tenir el seu millor dia perdent contra el representant de la Comunitat de Madrid, quedant-se fora de qualsevol opció de medalla.

Cal recordar que aquest Campionat d'Espanya en categoria cadet és puntuable per a l'europeu que es disputarà a Estònia (Tallin).

David no aconsegueix entrar en les medalles

En categoria sub-21, l'únic representant del club cunitenc en aquest campionat, David Lorente, no ha pogut entrar en les medalles. Després d'haver superat al representant de la Comunitat de Madrid i de La Rioja, l'objectiu d'aconseguir medalla es va veure truncat davant d'un dels favorits d'aquest campionat que representava a Andalusia, amb el que David es va quedar a les portes. 

Des del Club Taekwondo My-Ju Cunit volen felicitar els quatre alumnes convocats per la Selecció Catalana de Taekwondo pel gran campionat que han realitzat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: