Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull aquest dissabte la Mediterranean Race

És una festa de l’esport i la natura en forma d’aqualtló

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Mediterranean Race de Torredembarra Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Mediterranean Race de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 25 Juny 2021 19:46

Aquest dissabte 26 de juny tindrà lloc una nova edició de la Mediterranean Race que, des de l’any 2009, organitzen les regidories de Turisme i d’Esports, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló.

La Mediterranean Race és una festa de l’esport i la natura en forma d’aqualtló. S’iniciarà a les 8.30 h, al passeig de Rafael Campalans (davant de la Casona- seu de l’Oficina de Turisme). A continuació, els participants realitzaran una cursa a peu de 5 km passant pel passeig Marítim i part de la platja dels Muntanyans i acte seguit faran el recorregut a la inversa fins arribar de nou davant la Casona on faran, a la platja de la Paella, un circuit nedant de 2 km. Un cop finalitzat el circuit de natació tornaran a fer la mateixa cursa a peu que a l'inici, finalitzant davant l’Oficina de Turisme. En cas de mal temps, el circuit nedant es realitzarà dins el Port Esportiu i la cursa a peu es farà pel mateix recorregut previst.

Les proves es realitzaran d’acord amb les mesures de seguretat sanitàries vigents.

La inscripció és pot realitzar en aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: