Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Barcelona Dragons perden en el seu debut a l'estadi de Reus

El conjunt d'Adam Rita cau contra els Stturgart Surge

Aspecte de l'estadi, durant la disputa dels partits entre els Dragons i l'Sttutgart Surge Aspecte de l'estadi, durant la disputa dels partits entre els Dragons i l'Sttutgart Surge BARCELONA DRAGONS
Esports Reus Digital
Diumenge, 20 Juny 2021 16:01

Els Barcelona Dragons s'han estrenat a la lliga europea de futbol americà a Reus, i amb una derrota contra el conjunt alemany dels Stturgart Surge (17-21). Amb públic a la grada, música i animadores, els locals s'han presentat a l'estadi de la capital del Baix Camp disposats a brindar un bon espectacle als presents. Hi ha hagut crítiques, això sí, pel fet que a l'estadi no ha funcionat el marcador.

El debut dels Dragons a l'estadi reusenc, amb tot, no ha començat pas malament. I no pel que s'ha vist a la gespa, que també, sinó perquè quan l'equip ha saltat al camp ho ha fet amb la música de Bola de drac tot sonant per la megafonia. L'empenta del públic local (la tribuna feia força goig) ha semblat esperonar l'equip, que s'ha avançat al marcador amb el touchdown de Montón (+2 de Mario Flores) al segon temps. El rival ha pogut retallar distàncies a posteriori, si bé no ha estat capaç de convertir l'extra point. Un safety ha permès als Dragons arribar al descans amb 10-6 al marcador.

No obstant això, a la represa les coses han canviat. L'Sttutgart Surge ha aconseguit un touchdown i l'extra point corresponent, tot capgirant la truita (10-14). El local Bertellin ha estat a punt de signar la jugada de la vetllada amb una espectacular recepció i el posterior touchdown, però s'ha invalidat per haver trepitjat els límits del terreny de joc. Just després, Montón sí que ha pogut fer l'assaig, i amb el xut a pals de després s'han posat per davant per 17-14. Finalment, però, els Surge s'han avançat fins al 17-21 definitiu. El curiós del cas és que l'equip d'Adam Rita no ha fet ús de l'últim temps mort que tenia, quan encara quedaven sis segons de partit.

Aquesta ha estat la primera jornada dels Barcelona Dragons a la lliga europea de futbol americà. De cara a la setmana vinent, l'equip viatjarà a Alemanya per enfrontar-se als Cologne Centurions. La cita tindrà lloc el diumenge 27 de juny. El conjunt d'Adam Rita té per endavant quatre partits més com a local per disputar, a l'estadi municipal de Reus, fins a finals d'agost. El proper, el 3 de juliol, durà a Reus un dels favorits per vèncer al campionat: els Hamburg sea devils. El campionat consta de 12 jornades; en dues, però, els Dragons tindran descans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: