Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull la Copa Catalunya d'hoquei en cadira de rodes elèctrica

Es disputarà aquest diumenge 6 de juny al Pavelló Municipal Sant Jordi

La Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica es disputarà aquest diumenge al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra La Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica es disputarà aquest diumenge al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra FCEDF
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 04 Juny 2021 12:08

Aquest diumenge 6 de juny es disputarà la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, amb un triangular entre el Comkedem, DRACS CEA i l’ADB Barberà. La Copa Catalunya és la segona competició dels Jocs Catalans d’aquest any.

La competició comença a les 10h amb el partit entre el Comkedem i el DRACS CEA. El perdedor d’aquest partit haurà de jugar el segon partit (12h) contra l’ADB Barberà. Finalment, a les 17h, l’ADB Barberà jugarà contra el guanyador del primer partit i l’equip que guanyi més partits o que tingui millor goalaverage serà el campió de la Copa Catalunya d’aquest any.

Cal destacar que, dins d’aquesta jornada, també hi haurà (16h), un partit inclusiu d’hoquei on participaran jugadors en cadira de rodes elèctrica dels tres equips catalans i jugadors del Club Hoquei Vila-seca.

Els tres partits corresponents a la Copa Catalunya es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: