Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Vendrell evita "in extremis" el descens directe de l'OK Lliga

Tot i la derrota amb el Reus Deportiu (4-1), els vendrellencs jugaran el playout de l'OK Lliga gràcies a l'empat del Taradell amb el Palafrugell (4-4)

El CE Vendrell disputarà el playout per aconseguir la permanència definitiva a l'OK Lliga El CE Vendrell disputarà el playout per aconseguir la permanència definitiva a l'OK Lliga ANTON BARNADAS PÉREZ
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Mai 2021 21:39

El CE Vendrell ha evitat avui el descens directe a l'OK Lliga gràcies a l'empat entre Taradell i Palafrugell (4-4), un resultat que fa que finalment siguin els osonencs els qui baixin a l'OK Plata. Tot i la derrota a la pista del Reus Deportiu, els vendrellencs, com a dotzens classificats, podran jugar el playout de l'OK Lliga.

El CE Vendrell necessitava treure un punt aquest vespre del Palau d'Esports del Reus Deportiu per evitar el descens directe, si no volia dependre del resultat del Taradell. Però els del Baix Penedès han caigut derrotats en el derbi provincial (4-1) i han hagut d'esperar el desenllaç del partit del Taradell. Finalment, els de Xavi Ferrer podran disputar el playout de l'OK Lliga ja que han acabat el campionat en la dotzena posició, amb 29 punts. El pròxim dilluns 31 de maig, el Vendrell coneixerà el seu rival, el CP Vilafranca o el CP Alcobendas.

Per la seva banda, el CP Calafell ha tancat la temporada amb una victòria al Joan Ortoll davant del Girona (4-3). Els verds han acabat el campionat en la novena posició, amb 39 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: