Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Raül Agné, nou entrenador del Nàstic

El tècnic de Mequinensa dirigirà el primer equip grana aquesta temporada 2021-22, a la nova categoria de la RFEF

Raül Agné Montull és el nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona Raül Agné Montull és el nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 28 Mai 2021 20:25

El Gimnàstic de Tarragona arriba a un acord amb Raül Agné Montull per a que el tècnic de Mequinensa dirigeixi el primer equip del Nàstic aquest curs 2021-2022, a la nova categoria de la RFEF, més una temporada opcional.

Agné compta amb experiència a la categoria de bronze del futbol nacional, on acumula més de 100 partits oficials repartits en les respectives etapes a les disciplines del Cádiz CF, el Girona FC on va aconseguir l'ascens a la Segona Divisió A la temporada 2007/2008 i el Córdoba CF.

El bagatge del tècnic de 51 anys s’amplia a la segona categoria del futbol nacional, defensant els interessos d’equips importants com el Real Zaragoza, CD Tenerife, Recreativo de Huelva i el mateix Girona, després d’ascendir-lo de categoria.

En els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial de Raül Agné com a nou entrenador grana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: