La UE Valls supera el primer "Match-ball" per evitar el descens

Els vallencs s'imposen a la UE Sants gràcies a dos gols de Jordi Prades (2-0) i segueixen en la lluita per la permanència

Imatge del partit disputat aquesta tarda al Vilar entre la UE Valls i la UE Sants Imatge del partit disputat aquesta tarda al Vilar entre la UE Valls i la UE Sants FRAME RÀDIO CIUTAT DE VALLS
Diumenge, 23 Mai 2021 17:21

La UE Valls ha evitat avui el descens matemàtic a Primera Catalana gràcies a la victòria aconseguida al Vilar davant la UE Sants (2-0). Els vallencs han fet un bon partit i seguiran lluitant pel miracle de la salvació una setmana més.

A l'inici de la primera part, la UE Sants ha disposat d'una parell d'ocasions clares per avançar-se en el marcador. La més clara s'ha produït al minut 3, amb un penal dubtós assenyalat contra la UE Valls, però el porter Alejo ha pogut aturar el llaçament de Cala. Més tard, els barcelonins també han enviat una pilota al pal de la porteria vallenca.

A mesura que passaven els minuts, el partit s'ha travat i cap dels dos equips ha disposat d'ocasions gaire clares.

La UE Valls ha causat més perill en els darrers minuts del primer temps. I al minut 44, Jordi Prades ha protagonitzat una incursió per la banda dreta que ha acabat am bon xut que ha batut al porter visitant Uri (1-0). Així s'arribava al descans.

Al segons temps, la UE Sants ha mirat de reaccionar amb més presència ofensiva a l'àrea vallenca, però el porter Alejo ha evitat el gol.

Els de Joan Pallarès també buscaven el segon gol per matar el partit. I, finalment, ha arribat al minut 89. Ha estat una internada de Gerard Batista per la banda esquerra, es planta a l'àrea visitant i envia una passada rasa de la mort perquè, novament, Jordi Prades l'empenyi fins al fons de la xara (2-0).

Gràcies a aquesta victòria, la UE Valls endarrereix  el seu descens a Primera Catalana i seguirà una setmana més en la lluita per la salvació. Els vallencs se situen en la setena posició del grup de la fase de permanència a Tercera, amb 26 punts, i provisionament a sis punts de la permanència.

El proper diumenge 30 de maig la UE Valls jugarà al camp del CF Peralada, que necessita un sol punt per certificar la seva permanència.